Du er ikke sann (lydbok) av Halfdan W. Freiho
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Halfdan W. Freihow (forfatter), Halfdan W. Freihow (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser), Kirsti Grundvig (oppleser)

Du er ikke sann lydbok

149,-
(0)
Du er ikke sann er en underholdende, språkbevisst og velkomponert roman om mennesker som gjør så godt de kan for å overleve - i hverdagslivet så vel som i den mektige og beryktede bokbransjen. De vet at det er forskjell på sannhet og løgn, på fakta og fiksjon. Men på den annen side - hvem har sagt at det ene alltid er bedre enn det andre, at det første nødvendigvis er riktigere en det siste? Kanskje bæres vi alle oppe av illusjoner, selv når de til slutt brister? Axel Bull, en usannsynlig bests…
149,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Undertittel roman
Forfattere Halfdan W. Freihow (forfatter), Halfdan W. Freihow (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser), Kirsti Grundvig (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 10 september 2009
Lengde 9:34
Sjangrer Romaner, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242140340
Du er ikke sann er en underholdende, språkbevisst og velkomponert roman om mennesker som gjør så godt de kan for å overleve - i hverdagslivet så vel som i den mektige og beryktede bokbransjen. De vet at det er forskjell på sannhet og løgn, på fakta og fiksjon. Men på den annen side - hvem har sagt at det ene alltid er bedre enn det andre, at det første nødvendigvis er riktigere en det siste? Kanskje bæres vi alle oppe av illusjoner, selv når de til slutt brister? Axel Bull, en usannsynlig bestselgerforfatter, sitter i fengsel og legger siste hånd på et manuskript som vil ryste den norske samfunnseliten. Uten å vite det er han imidlertid selv en brikke i et utspekulert maktspill mellom to av landets største og mest ærverdige forlagshus.Samtidig har krimdronningen Lisbeth Livaag stukket av til en strand i Thailand etter at hennes siste bok er blitt grundig slaktet av et samlet kritikerkorps. I løpet av noen vintermåneder knyttes disse to forfatternes skjebner til bokens øvrige persongalleri. De fortaper seg alle sammen og på hver sin måte i en fargerik vev av svindel og selvbedrag, kynisme og kjærlighet, avhengighet og allianser.