Egil Skallagrimssons saga (lydbok) av Morten
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Morten Cranner (forfatter), Bjørn Klakegg (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Egil Skallagrimssons saga lydbok

149,-
(0)
Møt Egil Skallagrimsson. En tøffing med en poetisk og sårbar sjel. En action-helt fra 900-tallet, rå i kjeften og rask med sverdet. "Egil Skallagrimsson" har blitt et frekt, moderne og overraskende hørespill om et råskinn fra Island. Egil Skallagrimsson har mye uoppgjort med kongssønnen, Eirik Blodøks, og de gutta tar ikke sine konflikter til riksmeklingsmannen, for å si det sånn. Men Egil er mer enn et råskinn. Han er sannsynligvis den eneste dikter i verdenshistorien som har berget livet ved …
Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Morten Cranner (annet), Morten Cranner (forfatter), Bjørn Klakegg (annet), Bjørn Klakegg (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)
Utgitt 14 november 2010
Lengde 2:32
Sjanger
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242141835
Møt Egil Skallagrimsson. En tøffing med en poetisk og sårbar sjel. En action-helt fra 900-tallet, rå i kjeften og rask med sverdet. "Egil Skallagrimsson" har blitt et frekt, moderne og overraskende hørespill om et råskinn fra Island. Egil Skallagrimsson har mye uoppgjort med kongssønnen, Eirik Blodøks, og de gutta tar ikke sine konflikter til riksmeklingsmannen, for å si det sånn. Men Egil er mer enn et råskinn. Han er sannsynligvis den eneste dikter i verdenshistorien som har berget livet ved å skrive et hyldningskvad til sin bøddel.