En helt vanlig familie (lydbok) av Mattias Ed
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mattias Edwardsson (forfatter), Mattias Edvardsson (forfatter), Axel Aubert (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Fanny Vaager (oppleser)

En helt vanlig familie lydbok

149,-
(3)
Hvor godt kjenner du egentlig dine barn? Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din? De er en helt vanlig familie. Presten Adam, juristen Ulrika og deres 19 år gamle datter Stella. De bor i et fint villastrøk utenfor Lund og på overflaten virker alt å være perfekt. Men en dag raser alt sammen. Stella blir anklaget for mord og blir varetektsfengslet. Tilbake står de fortvilte foreldrene som ikke forstår hva som har skjedd eller hva de skal ta seg til. De vil gjøre alt for å h…
149,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Mattias Edwardsson (forfatter), Mattias Edvardsson (forfatter), Jørn Roeim (oversetter), Axel Aubert (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Fanny Vaager (oppleser)
Utgitt 20 desember 2018
Lengde 11:42
Sjangrer Thrillere, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169686
Hvor godt kjenner du egentlig dine barn? Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte familien din? De er en helt vanlig familie. Presten Adam, juristen Ulrika og deres 19 år gamle datter Stella. De bor i et fint villastrøk utenfor Lund og på overflaten virker alt å være perfekt. Men en dag raser alt sammen. Stella blir anklaget for mord og blir varetektsfengslet. Tilbake står de fortvilte foreldrene som ikke forstår hva som har skjedd eller hva de skal ta seg til. De vil gjøre alt for å hjelpe Stella, men spørsmålet som dukker opp er hvor godt de egentlig kjenner sin datter. Eller hverandre. I tre ulike deler følger vi far, mor og datter, og bit for bit avsløres sannheten om hva som egentlig har hendt. «En helt vanlig familie» er en psykologisk spenningsroman om tre mennesker som tror de kjenner hverandre, men som lever i ulike verdener. Og den fine linjen mellom rett og galt, løgn og sannhet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering