En julefortelling (lydbok) av Charles Dickens
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Charles Dickens (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

En julefortelling lydbok

99,-
(0)
Tidenes julefortelling! Det stunder mot jul og alle gleder seg. Men ikke Ebenezer Scrooge. Han er en gjerrigknark og pengepuger av verste sort; han hater alt og alle, og særlig hater han julen - den bare minner ham om at han er blitt "ett år eldre og ikke en time rikere". Mens alle feirer sitter han ensom i sitt kalde hus. Men denne julekvelden blir Scrooge hjemsøkt av sin egen skjebne; gjenferd og ånder viser ham hvem han er og hvordan livet hans kunne ha blitt. Dickens' udødelige fortelling e…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Charles Dickens (forfatter), Axel Amlie (oversetter), Maj Sønstevold (annet), Gunnar Sønstevold (annet), NRK Radioteatret (forfatter)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:09
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242133489
Tidenes julefortelling! Det stunder mot jul og alle gleder seg. Men ikke Ebenezer Scrooge. Han er en gjerrigknark og pengepuger av verste sort; han hater alt og alle, og særlig hater han julen - den bare minner ham om at han er blitt "ett år eldre og ikke en time rikere". Mens alle feirer sitter han ensom i sitt kalde hus. Men denne julekvelden blir Scrooge hjemsøkt av sin egen skjebne; gjenferd og ånder viser ham hvem han er og hvordan livet hans kunne ha blitt. Dickens' udødelige fortelling er en oppfordring til oss alle om å slippe julen inn i hjertet.