Engelens spill (lydbok) av Carlos Ruiz Zafón,
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Carlos Ruiz Zafón (forfatter), Carlos Ruiz Zafon (forfatter), Trond Teigen (oppleser)

Engelens spill (De glemte bøkers kirkegård) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Den etterlengtede oppfølgeren til Vindens skygge, en varm og skummel roman om vennskap, 1920-tallets Barcelona og ønsket om å bryte seg fri fra fortiden. Her kommer den etterlengtede og vellykkede oppfølgeren til Vindens skygge. Det er en roman om vennskap, Barcelona og ensomhet, og ønsket om å bryte seg fri fra fortiden. Fortelleren mister aldri grepet om 1920-tallets Barcelona: hustrig, røykfylt og dunkelt. Få kan som Ruiz Zafón tegne rom som på samme tid er så henrivende og livstruende. Han …
Lydbok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Carlos Ruiz Zafón (forfatter), Carlos Ruiz Zafon (forfatter), Kjell Risvik (oversetter), Kari Risvik (oversetter), Trond Teigen (oppleser)
Utgitt 31 desember 2020
Lengde 19:55
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284196350

Andre har også kjøpt

Den etterlengtede oppfølgeren til Vindens skygge, en varm og skummel roman om vennskap, 1920-tallets Barcelona og ønsket om å bryte seg fri fra fortiden. Her kommer den etterlengtede og vellykkede oppfølgeren til Vindens skygge. Det er en roman om vennskap, Barcelona og ensomhet, og ønsket om å bryte seg fri fra fortiden. Fortelleren mister aldri grepet om 1920-tallets Barcelona: hustrig, røykfylt og dunkelt. Få kan som Ruiz Zafón tegne rom som på samme tid er så henrivende og livstruende. Han maner dem fram fra alle minner vi har om 1800-tallsromaner: digre, falleferdige, mugne, mørklagte og skjebnetyngede hus. Fascinerende og skrekkinngytende. Handlingen er dynket i spiritisme, faustmyter, Eksorsisten og Jane Eyre, og er en himmelropende hyllest til Dickens. Fortelleren gir oss varme, vennskap og fortvilelse, og fører oss til sist ut og inn av skrekkabinetter som på et spøkelsestog, mens håret reiser seg på hodet vårt og vi hyler av fryd. Ingen får tillatelse til å filme verken Vindens skygge eller Engelens spill, og Hollywood gråter nok sine salte tårer over det, men VI .; vi får lese!Carlos Ruiz Zafóns (f. 1964) første roman, Vindens skygge, har solgt i 10 millioner eksemplarer på verdensbasis, og Engelens spill solgte i 230.000 eksemplarer bare den første helgen etter utgivelsen i Spania.