Et helt halvt år (lydbok) av Jojo Moyes
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jojo Moyes (forfatter), Liv Steen (oppleser)

Et helt halvt år (Lou Clark #1) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(7)
Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han v…
Lydbok 245,- Ebok 99,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Jojo Moyes (forfatter), Jojo Moyes (oversetter), Liv Steen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 27 oktober 2015
Lengde 15:12
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Romantikk og feelgood, Oversatt skjønnlitteratur
Serie Lou Clark
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202496852

Andre har også kjøpt

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden. Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri. Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid. "Et helt halvt år" er boken alle snakker om! Romanen er blitt en norsk og internasjonal bestselger.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Nydelig bok.

Tanker om andres behov

Boka lar tankene spinne rundt dette med å finne ut av andres behov. Den tar for seg mange kjente situasjoner hvor alle skal vite best om hva andre har lyst til og har behov for. Hvorfor ikke bare spørre eller prøve å forstå?

En fantastisk bok som virkelig får fart på tårekanalene.

Det er virkelig lett å leve seg inn i teksten, man forstår, føler og virkelig kjenner hvordan personene i boka har det. Jeg har både ledd og grått store mengder i de dagene det tok før den var utlest. Og jeg var sliten etterpå! Følelsesmessig helt utvasket!

En sjelden berøring av sjelen

Et helt halvt år

En bok du ikke klarer å legge fra deg. Gripende og realistisk .

Lettlest og fengende - men med en litt annerledes og tankevekkende historie

Korreksjon: en stjerne

Overdrevent klisjėaktig. Teksten er spekket med direkte oversettelser fra engelsk til norsk. Har også funnet ord som ikke har blitt oversatt. Dette bidrar til å trekke helhetsinntrykket ned.

Fengende fra det første

Lenge mellom hver gang jeg fenges av en kjærlighetsroman, men denne får meg til å glise, gråte og tenke! Anbefales og lettlest i sommervarmen :)