Et mørke iblant oss (lydbok) av Mari Jungstedt
Legg til i ønskeliste
Mari Jungstedt (forfatter), Karin Ahlsen (oppleser), Karin Ramslie Ahlsen (oppleser)

Et mørke iblant oss (Anders Knutas #14) lydbok

99,-
(3)
Det blåser opp til storm under kappseilasen Gotland Rundt, og det fører til at masten pa. favorittbåten Mother of Dragons knekker tvert av. Besetningen tvinges til å søke le for vinden inne i en bukt. I strandkanten finner de en død mann med bakbundne hender. Midt i den gotlandske idyllen blir kriminaletterforsker Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson, til tross for de har et litt uavklart forhold i kjærlighetslivet, tvunget til å jobbe sammen for å oppklare hvem den drepte personen er og…
Lydbok 99,- Ebok 179,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mari Jungstedt (forfatter), Kristina Quintano (oversetter), Karin Ahlsen (oppleser), Karin Ramslie Ahlsen (oppleser)
Forlag Goliat forlag
Utgitt 28 desember 2019
Lengde 12:10
Sjanger Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 14
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283990324
Det blåser opp til storm under kappseilasen Gotland Rundt, og det fører til at masten pa. favorittbåten Mother of Dragons knekker tvert av. Besetningen tvinges til å søke le for vinden inne i en bukt. I strandkanten finner de en død mann med bakbundne hender. Midt i den gotlandske idyllen blir kriminaletterforsker Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsson, til tross for de har et litt uavklart forhold i kjærlighetslivet, tvunget til å jobbe sammen for å oppklare hvem den drepte personen er og hva som har skjedd ham. Mari Jungstedt er en av Sveriges mest populære forfattere og har solgt mer enn fem millioner eksemplarer av sin Gotland- serie i Sverige, samtidig som hun er utgitt i 20 andre land.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering