Flybyen (lydbok) av Øyvind Grønbech
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Øyvind Grønbech (forfatter)

Flybyen lydbok

129,-
(0)
Første bok i den spennende barneserien om den morsomme gjengen i Flybyen. Nydelig illustrert historie om Trixy som er klar til å overta som redningshelikopter i Flybyen. Vil hun bestå opptaksprøven? Langt oppe mot nord, over fjell og innover fjord, der finner du Flybyen. Sammen med innbyggerne i Flybyen blir du tatt med på spennende, morsomme og dristige eventyr. Både inne i byen og oppe i lufta får du være med på lek, moro og nye utfordringer. I redningshelikopteret Trixy - gjennom ild og va…
129,-
Forfattere Øyvind Grønbech (forfatter), Gørill Benum (illustratør), Remi Olsen (medforfatter), Terje Dalhaug (medforfatter)
Forlag Licentia
Utgitt 20 februar 2017
Lengde 0:31
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788283390681
Første bok i den spennende barneserien om den morsomme gjengen i Flybyen. Nydelig illustrert historie om Trixy som er klar til å overta som redningshelikopter i Flybyen. Vil hun bestå opptaksprøven? Langt oppe mot nord, over fjell og innover fjord, der finner du Flybyen. Sammen med innbyggerne i Flybyen blir du tatt med på spennende, morsomme og dristige eventyr. Både inne i byen og oppe i lufta får du være med på lek, moro og nye utfordringer. I redningshelikopteret Trixy - gjennom ild og vann, blir du tatt med på to spennende redningsoppdrag sammen med Trixy og hennes læremester Storm. Storm skal gå av med pensjon og Trixy er klar til å overta som redningshelikopter i Flybyen. Vil hun bestå opptaksprøven?. I Flybyen kan allting skje. Målgruppe: barn mellom 5 og 10 år. "Når kommer Flybyen 2?" var den spontane reaksjonen fra elevene i 3 klasse, etter høytlesing fra læreren ved en av barneskolene i Bodø.. Allerede over 500 solgte eksemplarer.. Flybyen er blant de første i Norge med barnebok skrevet med Dyslexiefont, en font som er lettere å lese for dyslektikere.