Formildende omstendigheter (lydbok) av Chris
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Chris Tvedt (forfatter), Eivind Riise Hauge (oppleser)

Formildende omstendigheter (Mikael Brenne #8) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(3)
«Du skal ikke slå i hjel» er Moselovens femte bud. Det samme sier straffeloven - bortsett fra i nødverge. Advokat Mikael Brenne står ovenfor en utrolig intrikat og rystende sak. En natt blir forsvarsadvokat Mikael Brenne vekket av en telefon. Det er en klient, Nina Sunde, som ringer, og hun er livredd. Noen har tatt seg inn i huset hennes. Mikael kaster seg i bilen, men da han kommer frem er det for sent. I stuen ligger Ninas eks-mann, skutt. Det ser ut som et soleklart tilfelle av nødverge …
262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
210,- Veil. pris: 239,-Spar: 29,-
Forfattere Chris Tvedt (forfatter), Eivind Riise Hauge (oppleser)
Utgitt 14 oktober 2019
Lengde 10:54
Sjangrer Thrillere, Krim
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242182708
«Du skal ikke slå i hjel» er Moselovens femte bud. Det samme sier straffeloven - bortsett fra i nødverge. Advokat Mikael Brenne står ovenfor en utrolig intrikat og rystende sak. En natt blir forsvarsadvokat Mikael Brenne vekket av en telefon. Det er en klient, Nina Sunde, som ringer, og hun er livredd. Noen har tatt seg inn i huset hennes. Mikael kaster seg i bilen, men da han kommer frem er det for sent. I stuen ligger Ninas eks-mann, skutt. Det ser ut som et soleklart tilfelle av nødverge og Mikael kjenner seg trygg på at han skal få Nina frikjent. Men det viser seg at hun ikke har fortalt sannheten. Bak løgnene kommer en annen historie til syne, så grusom at ingen tror på den. Og selv om den skulle være sann, innser Mikael at det ikke er sikkert at det vil hjelpe Nina Sunde. For hvor går egentlig grensen? Når er det lov å drepe et annet menneske? «Formildende omstendigheter» er den åttende boken om Mikal Brenne.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Formildende omstendigheter.

Det var en stor skuffelse å høre denne på lydbok. Det har vært en «fest» å lytte til disse krimbøkene tidligere. Beklager; men innleser har hverken stemme eller innlevelse til å formidle dette. Hvor ble det av Lasse Lindtner eller Bjørn Wilberg Andersen?