Frøken Detektiv og det hemmelighetsfulle loft
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Carolyn Keene (forfatter), Jansen, Sigurd (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Frøken Detektiv og det hemmelighetsfulle loftet lydbok

149,-
(3)
Philip March's avdøde sønn komponerte en rekke sanger før han dro ut i krigen. Disse gjemte han, og sa at familien ville finne spor i brevene han skulle sende. Nå har det gått fire år siden hans død, og ingen har vært i stand til å finne noe spor. Han oppsøker advokat Drew, for om mulig å få en endelig løsning. Han er svært opptatt med en mengde saker, men Nancy overtar saken. En dag er Philip March på besøk for å forklare seg. Med ett hører han noe på radioen som han synes å dra kjensel på. De…
Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Carolyn Keene (forfatter), Helge Andersen (medforfatter), Jansen, Sigurd (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:46
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242134288
Philip March's avdøde sønn komponerte en rekke sanger før han dro ut i krigen. Disse gjemte han, og sa at familien ville finne spor i brevene han skulle sende. Nå har det gått fire år siden hans død, og ingen har vært i stand til å finne noe spor. Han oppsøker advokat Drew, for om mulig å få en endelig løsning. Han er svært opptatt med en mengde saker, men Nancy overtar saken. En dag er Philip March på besøk for å forklare seg. Med ett hører han noe på radioen som han synes å dra kjensel på. Det er en av hans sønns melodier! I hovedrollene: Ine Finholt Jansen, Miriam Sogn, Kai Remlov og Heidi Gjermundsen Broch.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering