Fryktens dal (lydbok) av Arthur Conan Doyle,
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Arthur Conan Doyle (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Fryktens dal (Sherlock Holmes #7) lydbok

149,-
(0)
Sherlock Holmes er Radioteaterets påskekrim 2016! Sherlock Holmes mottar en kodet melding som viser seg å være et varsel om en ugjerning som skal begås. Så blir en Mr. Douglas funnet myrdet. Holmes står her overfor et at de mest kompliserte mysterier. Dette er en av de mest kjente beretninger om den berømte detektiven. John Dickson Carr satte den på toppen blant sine favoritter. Handlingen utspiller seg både i England og i Amerika. Bøkene om Sherlock Holmes er blitt folkelesning over hele ve…
Lydbok 149,-
Undertittel en Sherlock Holmes-historie
Forfattere Arthur Conan Doyle (forfatter), Kyrre Haugen Bakke (oversetter), Thorbjørn Harr (annet), Nicolai Cleve Broch (annet), Marius Christiansen (annet), NRK Radioteatret (forfatter)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 9 mars 2016
Lengde 2:10
Sjangrer
Nummer i serie 7
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242163455

Andre har også kjøpt

Sherlock Holmes er Radioteaterets påskekrim 2016! Sherlock Holmes mottar en kodet melding som viser seg å være et varsel om en ugjerning som skal begås. Så blir en Mr. Douglas funnet myrdet. Holmes står her overfor et at de mest kompliserte mysterier. Dette er en av de mest kjente beretninger om den berømte detektiven. John Dickson Carr satte den på toppen blant sine favoritter. Handlingen utspiller seg både i England og i Amerika. Bøkene om Sherlock Holmes er blitt folkelesning over hele verden. Conan Doyle forsøkte rett nok å ta livet av sin helt, men uten at han hadde særlig hell med seg. Sherlock Holmes og Watson blir spilt av henholdsvis Thorbjørn Harr og Nicolay Cleve Broch.