Galgen (lydbok) av Yrsa Sigurðardóttir, Yrsa
Legg til i ønskeliste
Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Henrik Horge (oppleser)

Galgen (Huldar og Freyja #4) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(1)
En ung investor blir funnet død - hengende fra en planke i naturområdet Galgahraun. Når politiet oppdager restene av en papirlapp festet med spiker til brystkassen hans, blir det tydelig at det ikke er snakk om et selvmord. Politietterforskeren Huldar blir satt på saken og oppsøker den døde mannens luksusleilighet på jakt etter svar. Der er også barnepsykologen Freyja, på oppdrag for å hente en liten gutt. Gutten kan ikke gjøre rede for hvorfor han befinner seg i leiligheten og har tilsynelaten…
Lydbok 262,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel kriminalroman
Forfattere Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Barbro E. Lundberg (oversetter), Henrik Horge (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 3 januar 2019
Lengde 10:34
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 4
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248923824

Andre har også kjøpt

En ung investor blir funnet død - hengende fra en planke i naturområdet Galgahraun. Når politiet oppdager restene av en papirlapp festet med spiker til brystkassen hans, blir det tydelig at det ikke er snakk om et selvmord. Politietterforskeren Huldar blir satt på saken og oppsøker den døde mannens luksusleilighet på jakt etter svar. Der er også barnepsykologen Freyja, på oppdrag for å hente en liten gutt. Gutten kan ikke gjøre rede for hvorfor han befinner seg i leiligheten og har tilsynelatende ingen forbindelse til den avdøde - og foreldrene hans er ikke å finne. Nok en gang blir Freyja og Huldar involvert i samme etterforskning. Deres felles fortid er broket, men de blir nødt til å samarbeide. Hva er sammenhengen mellom drapsofferet, et tidligere ilandskylt kvinnelik og den lille gutten? Og finnes det flere ofre - som ennå kan reddes?