Granateplene (lydbok) av Sue Monk Kidd, Ann K
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sue Monk Kidd (forfatter), Ann Kidd Taylor (forfatter), Ingrid Bergstrøm (oppleser)

Granateplene lydbok

149,-
(0)
Endelig en ny bok fra Sue Monk Kidd, ikke en roman denne gangen, men en klok og varm bok om mor og datter, på reise sammen - i egne liv og i hverandres. Boken er skrevet i samarbeid med Monk Kidds datter, Ann Kidd Taylor, og den skildrer to kvinner på ulike stadier i livet - den ene i femtiårene, med de fleste årene bak seg, den andre i tyveårene og med et helt liv foran seg. "Granateplene" er en historie om det skjøre, vakre og ofte kompliserte mor-datter-forholdet. Mor og datter legger ut p…
Lydbok 149,- Ebok 99,-
Undertittel en mor-datter historie
Forfattere Sue Monk Kidd (forfatter), Ann Kidd Taylor (forfatter), Hilde Sophie Plau (oversetter), Ingrid Bergstrøm (oppleser)
Utgitt 17 november 2009
Lengde 9:49
Sjangrer Memoarer, Biografier
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242140593

Andre har også kjøpt

Endelig en ny bok fra Sue Monk Kidd, ikke en roman denne gangen, men en klok og varm bok om mor og datter, på reise sammen - i egne liv og i hverandres. Boken er skrevet i samarbeid med Monk Kidds datter, Ann Kidd Taylor, og den skildrer to kvinner på ulike stadier i livet - den ene i femtiårene, med de fleste årene bak seg, den andre i tyveårene og med et helt liv foran seg. "Granateplene" er en historie om det skjøre, vakre og ofte kompliserte mor-datter-forholdet. Mor og datter legger ut på en reise sammen, til Hellas og Frankrike, og ved å lære om hellige steder, klassiske myter og symboler, forsøker begge å bli trygge på forholdet til seg selv - og til hverandre. Få, om noen, skriver så innsiktstfullt, klokt og generøst om kvinnefellesskap som Sue Monk Kidd. Dette er obligatorisk lesning for alle som har en mor eller en datter.