Granateplene (lydbok) av Sue Monk Kidd, Ann K
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Sue Monk Kidd (forfatter), Ann Kidd Taylor (forfatter), Ingrid Bergstrøm (oppleser)

Granateplene lydbok

149,-
(0)
Endelig en ny bok fra Sue Monk Kidd, ikke en roman denne gangen, men en klok og varm bok om mor og datter, på reise sammen - i egne liv og i hverandres. Boken er skrevet i samarbeid med Monk Kidds datter, Ann Kidd Taylor, og den skildrer to kvinner på ulike stadier i livet - den ene i femtiårene, med de fleste årene bak seg, den andre i tyveårene og med et helt liv foran seg. "Granateplene" er en historie om det skjøre, vakre og ofte kompliserte mor-datter-forholdet. Mor og datter legger ut p…
149,-
99,-
Undertittel en mor-datter historie
Forfattere Sue Monk Kidd (forfatter), Ann Kidd Taylor (forfatter), Hilde Sophie Plau (oversetter), Ingrid Bergstrøm (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 17 november 2009
Lengde 9:49
Sjangrer Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242140593
Endelig en ny bok fra Sue Monk Kidd, ikke en roman denne gangen, men en klok og varm bok om mor og datter, på reise sammen - i egne liv og i hverandres. Boken er skrevet i samarbeid med Monk Kidds datter, Ann Kidd Taylor, og den skildrer to kvinner på ulike stadier i livet - den ene i femtiårene, med de fleste årene bak seg, den andre i tyveårene og med et helt liv foran seg. "Granateplene" er en historie om det skjøre, vakre og ofte kompliserte mor-datter-forholdet. Mor og datter legger ut på en reise sammen, til Hellas og Frankrike, og ved å lære om hellige steder, klassiske myter og symboler, forsøker begge å bli trygge på forholdet til seg selv - og til hverandre. Få, om noen, skriver så innsiktstfullt, klokt og generøst om kvinnefellesskap som Sue Monk Kidd. Dette er obligatorisk lesning for alle som har en mor eller en datter.