Helt sjef (lydbok) av Signy Fardal, Line Uppa
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Signy Fardal (forfatter), Line Uppard (forfatter), Line Lybo Uppard (forfatter), Signy Fardal (oppleser), Line Uppard (oppleser), Line Lybo Uppard (oppleser)

Helt sjef lydbok

149,-
(0)
Er kvinnene klare? Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel er kvinneandelen av ledere i norsk næringsliv skremmende lav. Kvinner har både kompetansen og erfaringen, så hva er da grunnen til at så få kvinner når toppen? Standardsvaret er at samfunnet og arbeidslivet ikke har lagt forholdene godt nok til rette, at det er systemet som svikter. Vi må alle jobbe med å endre systemet, men er kvinnene klare når systemet er fikset? I denne boka peker forfatterne på en rekke område…
Lydbok 149,- Ebok 201,-
Undertittel om kvinner og ledelse og veien til toppen
Forfattere Signy Fardal (forfatter), Line Uppard (forfatter), Line Lybo Uppard (forfatter), Signy Fardal (oppleser), Line Uppard (oppleser), Line Lybo Uppard (oppleser)
Utgitt 25 februar 2020
Lengde 5:12
Sjangrer Økonomi og ledelse, Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242184528
Er kvinnene klare? Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel er kvinneandelen av ledere i norsk næringsliv skremmende lav. Kvinner har både kompetansen og erfaringen, så hva er da grunnen til at så få kvinner når toppen? Standardsvaret er at samfunnet og arbeidslivet ikke har lagt forholdene godt nok til rette, at det er systemet som svikter. Vi må alle jobbe med å endre systemet, men er kvinnene klare når systemet er fikset? I denne boka peker forfatterne på en rekke områder der kvinnene selv må ta tak: Kvinner har dårligere selvtillit enn menn, kvinner er ikke flinke til å skryte, kvinner bruker ikke nettverket sitt like effektivt som menn, kvinner er dårligere likt, kvinner vegrer seg for makt og kvinner velger ofte bort karrieren når de blir mødre. Signy Fardal og Line Uppard har begge lang erfaring med kommunikasjon og ledelse. Her byr de på interessant forskning, egne opplevelser og sine beste tips til hvordan du kan klatre og best utnytte din posisjon når du når toppen. I tillegg har de intervjuet en rekke kvinner i ledende stillinger, blant andre statsminister Erna Solberg.