Hjalmar og Flode (lydbok) av Trond-Viggo Torg
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Trond-Viggo Torgersen (forfatter), George Keller (forfatter), Trond-Viggo Torgersen (oppleser)

Hjalmar og Flode lydbok

69,-
(0)
Hjalmar går på skolen i fjerde. Foreldrene hans er skilt og nå har Hjalmar og mamma flyttet til byen. Mamma har blitt kjæreste med Runar som er sånn passe grei... Hjalmar lengter etter faren sin som han ikke har sett siden han flyttet. Han har ikke noen ordentlige venner på det nye stedet, og så er det en gutt som heter Otto som vil banke ham opp. Livet ser ikke så lyst ut for Hjalmar, men heldigvis får han hjelp av en stor og myk venn! Hørespillet om Hjalmar og Flode er basert på familieforest…
Lydbok 69,-
Forfattere Trond-Viggo Torgersen (forfatter), Trond-Viggo Torgersen (oppleser), Trond-Viggo Torgersen (annet), George Keller (forfatter), George Keller (annet)
Lengde 1:00
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242128164
Hjalmar går på skolen i fjerde. Foreldrene hans er skilt og nå har Hjalmar og mamma flyttet til byen. Mamma har blitt kjæreste med Runar som er sånn passe grei... Hjalmar lengter etter faren sin som han ikke har sett siden han flyttet. Han har ikke noen ordentlige venner på det nye stedet, og så er det en gutt som heter Otto som vil banke ham opp. Livet ser ikke så lyst ut for Hjalmar, men heldigvis får han hjelp av en stor og myk venn! Hørespillet om Hjalmar og Flode er basert på familieforestillingen som ble satt opp på Oslo Nye Teater i 1999.