Høyt henger de (lydbok) av Eva Joly
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Eva Joly (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Høyt henger de lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(0)
En kraftfull politisk thriller som utspiller seg på tre kontinenter, med tre sterke kvinner i hovedrollene. Midt i det franske presidentvalget blir industriministeren funnet hengt på kontoret sitt. I mediene blir dødsfallet knyttet til sorgen over at han nylig mistet sønnen i en motorsykkelulykke, men datteren avviser denne teorien. Samtidig følger journalistene nøye med på bankieren Inga Gaumont, den styrtrike enken som var ministerens elskerinne. Er det fortsatt mulig å bremse det krim…
Lydbok 332,- Ebok 227,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Eva Joly (forfatter), Birgit Owe Svihus (oversetter), Judith Perrignon (medforfatter), Silje Storstein (oppleser)
Utgitt 11 september 2018
Lengde 11:54
Sjanger Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168627
En kraftfull politisk thriller som utspiller seg på tre kontinenter, med tre sterke kvinner i hovedrollene. Midt i det franske presidentvalget blir industriministeren funnet hengt på kontoret sitt. I mediene blir dødsfallet knyttet til sorgen over at han nylig mistet sønnen i en motorsykkelulykke, men datteren avviser denne teorien. Samtidig følger journalistene nøye med på bankieren Inga Gaumont, den styrtrike enken som var ministerens elskerinne. Er det fortsatt mulig å bremse det kriminelle systemet som infiltrerer samfunnet på alle nivåer? I Paris, Lagos og New York blir mektige interesser konfrontert med det de hater aller mest: usikkerhet, når makten deres trues. Skjebnen vil at tre egenrådige kvinner - en prostituert i Lagos, en russisk, blind journalist og den døde ministerens datter - havner i et dødelig spill der penger og makt sender dem i uventede retninger, og der de står i fare for å bli overkjørt av «rikets interesser». Eva Joly og medforfatter Judith Perrignon følger opp sitt første samarbeid (Liras øyne, 2012) med en sinnrikt plottet thriller som trekker veksler på deres dybdekunnskaper om politisk og finansiell korrupsjon.