Husbytte (lydbok) av Rebecca Fleet
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Rebecca Fleet (forfatter), Jan Erik Madsen (oppleser), Silje Breivik (oppleser), Kathrine Thorborg Johansen (oppleser)

Husbytte lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(2)
Caroline og Francis avtaler å bytte sin småbyleilighet mot et hus i utkanten av London. De trenger en ferie, en mulighet til å finne tilbake til hverandre etter en periode hvor ekteskapet nesten har gått i stykker. Caroline har vært utro og Francis har slitt med psykisk sykdom. Etter å ha installert seg i huset dukker det opp en nabo. En merkelig, innpåsliten ung dame. Spenningene mellom Caroline og Francis har ikke avtatt og naboens oppførsel gjør det heller ikke bedre. Caroline oppdager små…
Lydbok 159,- Ebok 149,-
Forfattere Rebecca Fleet (forfatter), Jan Erik Madsen (oppleser), Silje Breivik (oppleser), Kathrine Thorborg Johansen (oppleser), Nina Aspen (oversetter)
Utgitt 13 mai 2019
Lengde 10:12
Sjangrer Thrillere, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242169907
Caroline og Francis avtaler å bytte sin småbyleilighet mot et hus i utkanten av London. De trenger en ferie, en mulighet til å finne tilbake til hverandre etter en periode hvor ekteskapet nesten har gått i stykker. Caroline har vært utro og Francis har slitt med psykisk sykdom. Etter å ha installert seg i huset dukker det opp en nabo. En merkelig, innpåsliten ung dame. Spenningene mellom Caroline og Francis har ikke avtatt og naboens oppførsel gjør det heller ikke bedre. Caroline oppdager små detaljer i huset som altfor tydelig peker på hennes fortid. Personen de har byttet med ser ut til å vite urovekkende mye om henne og ser også ut til å kjenne hennes største hemmelighet.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Klarte ikke og legge den fra meg!