Hvem skal trøste Knøttet? (lydbok) av Tove Ja
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Tove Jansson (forfatter), Liv Bernhoft Osa (oppleser)

Hvem skal trøste Knøttet? lydbok

99,-
(0)
Om Knøttet som er liten, redd og anonym og helst vil gjemme seg bort for all verden - helt til han møter en som er enda mindre og reddere enn ham. Nå trøster de hverandre og er aldri redde mer! Tove Janssons bøker om den utrolige Mummidalen har vært elsket av store og små gjennom generasjoner. Hvem har ikke latt seg fengsle av historiene om mummitrollet, mummimamma og mummipappa, Snusmumriken, Filifjonka og lille My, hemulen og alle de andre? I disse fire fortellingene møter vi mange av de…
99,-
Undertittel og andre fortellinger
Forfattere Tove Jansson (forfatter), André Bjerke (oversetter), Gunnel Malmström (oversetter), Liv Bernhoft Osa (oppleser), Steinar Ofsdal (annet)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 15 november 2007
Lengde 0:53
Sjangrer 3-6 år, 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242130402
Om Knøttet som er liten, redd og anonym og helst vil gjemme seg bort for all verden - helt til han møter en som er enda mindre og reddere enn ham. Nå trøster de hverandre og er aldri redde mer! Tove Janssons bøker om den utrolige Mummidalen har vært elsket av store og små gjennom generasjoner. Hvem har ikke latt seg fengsle av historiene om mummitrollet, mummimamma og mummipappa, Snusmumriken, Filifjonka og lille My, hemulen og alle de andre? I disse fire fortellingene møter vi mange av dem: - Hvem skal trøste knøttet? Skurken i Mummihuset,Cedric, Den farlige reisen.