Jakthundene (lydbok) av Jørn Lier Horst, Jane
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jørn Lier Horst (forfatter), Jane Kelly (forfatter), Sindre Hotvedt (forfatter), NRK Radioteatret (oppleser), Radioteatret NRK (oppleser)

Jakthundene (William Wisting #8) lydbok

149,-
(3)
Radioteatrets påskekrim 2015 er bastert på Jørn Lier Horsts kritikerroste krim! William Wisting suspenderes og settes selv under etterforskning mistenkt for å ha fabrikert bevis. Han var etterforskningsleder i en av landets mest medieomtalte straffesaker da unge Cecilia Linde ble drept. Nå, 17 år senere, har det kommet for en dag at bevisene som felte gjerningsmannen var forfalsket. Mediene værer nytt blod. Wisting har brukt hele sitt yrkesliv på å jakte på forbrytere. Nå er det han som e…
Lydbok 149,- Ebok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Jørn Lier Horst (forfatter), NRK Radioteatret (oppleser), Radioteatret NRK (oppleser), Ingar Helge Gimle (annet), Janne Heltberg (annet), Jane Kelly (annet), Jane Kelly (forfatter), Sindre Hotvedt (forfatter), Sindre Hotvedt (annet)
Utgitt 2 mars 2015
Lengde 2:38
Sjanger Krim, Krim
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161925
Radioteatrets påskekrim 2015 er bastert på Jørn Lier Horsts kritikerroste krim! William Wisting suspenderes og settes selv under etterforskning mistenkt for å ha fabrikert bevis. Han var etterforskningsleder i en av landets mest medieomtalte straffesaker da unge Cecilia Linde ble drept. Nå, 17 år senere, har det kommet for en dag at bevisene som felte gjerningsmannen var forfalsket. Mediene værer nytt blod. Wisting har brukt hele sitt yrkesliv på å jakte på forbrytere. Nå er det han som er byttet, og han må arbeide på egen hånd og i skjul for å finne ut hvem av deres egne som konstruerte det falske beviset, og hva som egentlig skjedde den gangen. Han får hjelp av journalistdatteren Line, men også fra svært uventet hold. Så forsvinner en ny, ung kvinne. Det blir starten på et nervepirrende kappløp. Ingar Helge Gimle og Janne Heltberg spiller de to største rollene.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

En av de beste om WW!! Topp tre!! Fantastisk oppleser!!

Spennende