Jason Bourne forrådt (lydbok) av Eric Van Lus
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Jason Bourne forrådt (Jason Bourne forrådt #3) lydbok

175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
(0)
Jason Bourne tar på seg oppdraget med å redde sin eneste venn i CIA, Martin Lindros. Han forsvant i Afrika mens han fulgte sporet av ulovlige forsendelser med uran. Trygt tilbake i Amerika overtaler Lindros Bourne til å hjelpe ham med å spore opp terroristene som kjøper det kjernefysiske materialet. Bourne går med på det - men lider snart av forvirrende flashbacks fra ukjente steder og hendelser. Er det noen som hjernevasker ham for å få ham til å miste sporet? Nå er Bourne på egen hånd. Han sa…
175,- Veil. pris: 199,-Spar: 24,-
Undertittel Del 3
Forfattere Eric Van Lustbader (forfatter), Robert Ludlum (annet), Roar Sørensen (oversetter), Jonathan Espolin-Johnson (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 20 juli 2020
Lengde 3:08
Sjangrer Thrillere, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202576622
Jason Bourne tar på seg oppdraget med å redde sin eneste venn i CIA, Martin Lindros. Han forsvant i Afrika mens han fulgte sporet av ulovlige forsendelser med uran. Trygt tilbake i Amerika overtaler Lindros Bourne til å hjelpe ham med å spore opp terroristene som kjøper det kjernefysiske materialet. Bourne går med på det - men lider snart av forvirrende flashbacks fra ukjente steder og hendelser. Er det noen som hjernevasker ham for å få ham til å miste sporet? Nå er Bourne på egen hånd. Han samler bevis, samtidig som han må være ett steg foran terroristene som er fast bestemt på ødelegge USA.