Jeppe Jansens giraff (lydbok) av Odd Eidem, E
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Odd Eidem (forfatter), Egil Kapstad (forfatter), NRK (forfatter), Rolf Just Nilsen (oppleser)

Jeppe Jansens giraff lydbok

99,-
(0)
Jeppe Jansens giraff er en eventyrbok for hele familien. Den har truffet et stort publikum over hele verden og er dramatisert både for radio, teater og TV. Jeppe Jansen er 100 år og går rundt med det lange skjegget sitt i en trillebår. Når det regner, henger han det opp på en snor og fester det med klyper mens han står tålmodig og venter til det er tørt. Da er han temmelig sur. Dessuten har han ingen å snakke med. Plutselig hører han en stemme! Det er Tviga - en liten giraff som har forvillet s…
Lydbok 99,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Odd Eidem (forfatter), Rolf Just Nilsen (oppleser), Egil Kapstad (annet), Egil Kapstad (forfatter), NRK (forfatter)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:57
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242134066
Jeppe Jansens giraff er en eventyrbok for hele familien. Den har truffet et stort publikum over hele verden og er dramatisert både for radio, teater og TV. Jeppe Jansen er 100 år og går rundt med det lange skjegget sitt i en trillebår. Når det regner, henger han det opp på en snor og fester det med klyper mens han står tålmodig og venter til det er tørt. Da er han temmelig sur. Dessuten har han ingen å snakke med. Plutselig hører han en stemme! Det er Tviga - en liten giraff som har forvillet seg inn i hagen hans. Tviga sier at hun kommer fra Afrika, fra hjertet ditt og fra mange andre steder i verden. Og hun lærer Jeppe Jansen å se livet med andre øyne.