Klubben for lykkelige avslutninger (lydbok) a
Legg til i ønskeliste
Caroline Säfstrand (forfatter), Karin Okkenhaug Seim (oppleser), Karin Okkenhaug (oppleser)

Klubben for lykkelige avslutninger lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(1)
En varm og håpefull roman om å gå seg vill i livet, og finne veien tilbake gjennom nye venner, en skriveterapeut og «Klubben for lykkelige avslutninger». Cecilia har mistet mannen sin altfor tidlig, Lisbeth innser at livet hennes har stagnert og Ivy går rundt og uroer seg for alt mulig hele tiden. Disse tre svært ulike kvinnene befinner seg ved et veiskille i livet da de finner en reklamelapp på bilen sin med invitasjon til skrivekurset «Klubben for lykkelige avslutninger». Uten at de er kl…
Lydbok 262,- Ebok 245,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Caroline Säfstrand (forfatter), Kari Engen (oversetter), Karin Okkenhaug Seim (oppleser), Karin Okkenhaug (oppleser)
Utgitt 30 november 2021
Lengde 8:56
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner, Romantikk og feelgood, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284193304
En varm og håpefull roman om å gå seg vill i livet, og finne veien tilbake gjennom nye venner, en skriveterapeut og «Klubben for lykkelige avslutninger». Cecilia har mistet mannen sin altfor tidlig, Lisbeth innser at livet hennes har stagnert og Ivy går rundt og uroer seg for alt mulig hele tiden. Disse tre svært ulike kvinnene befinner seg ved et veiskille i livet da de finner en reklamelapp på bilen sin med invitasjon til skrivekurset «Klubben for lykkelige avslutninger». Uten at de er klar over det, tar livet deres nå en helt ny retning. De treffes en gang i uken og hemmeligheter fra fortiden nøstes opp. Skritt for skritt lærer de seg å elske, leve og le igjen. Men kommer de til å klare å lage sin egen lykkelige slutt?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Anbefales!

En god bok som skildrer det vakre, såre og humoristiske ved livet. Men uten å bli kjedelig. Jeg koste meg veldig med denne boken.