Knut Gribb (lydbok) av Knut Nærum, Sigurd Jan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Knut Nærum (forfatter), Sigurd Jansen (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Knut Gribb lydbok

129,-
(0)
Tigeren fra Tigerstaden er tilbake i et nytt radioeventyr og nå gjelder det selve nasjonens stolthet - skøytedronningen Sonja Henie! Det er våren 1936 og Sonja står på spranget til en ny karriere: filmstjerne. Men desperate forbrytere vet at damen er verdt en høy pris, både for Norge og Hollywood. Knut Gribb & Co. går ombord i luksusdamperen Stavangerfjord, til en dyst på liv og død - på et skip som bokstavelig talt seiler med et lik i lasten... Humorist, tegneserieskaper og nå forfatter av Ra…
Lydbok 129,-
Undertittel isdronningen
Forfattere Knut Nærum (forfatter), Sigurd Jansen (annet), Sigurd Jansen (forfatter), NRK Kringkastingsorkesteret (annet), Kringkastingsorkesteret NRK (annet), NRK Radioteatret (forfatter)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:12
Sjangrer Krim, Krim
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242130624
Tigeren fra Tigerstaden er tilbake i et nytt radioeventyr og nå gjelder det selve nasjonens stolthet - skøytedronningen Sonja Henie! Det er våren 1936 og Sonja står på spranget til en ny karriere: filmstjerne. Men desperate forbrytere vet at damen er verdt en høy pris, både for Norge og Hollywood. Knut Gribb & Co. går ombord i luksusdamperen Stavangerfjord, til en dyst på liv og død - på et skip som bokstavelig talt seiler med et lik i lasten... Humorist, tegneserieskaper og nå forfatter av Radioteatrets påskekrim "Døde menn går på ski", Knut Nærum, beviser at han mestrer Gribb-mysterier like godt som aktuelle kommentarer i "Nytt på nytt". Heidi Gjermundsen og Erik Hivju er mønstret på som Sonja og hennes far Wilhelm, Lasse Lindtner, Trond Brænne og Mads Ousdal er på plass som trekløveret Gribb, Brede og Jerven, og NRK Radioteatrets kriminalsjef og Gribb-ekspert Nils Nordberg leder seilasen.