Kong Neptun og perlejakten (lydbok) av Else B
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Else Barratt-Due (forfatter), Guttorm Guttormsen (forfatter), Terje Strømdahl (oppleser)

Kong Neptun og perlejakten lydbok

129,-
(0)
Kong Neptun er hersker over havet. Han bor i et praktfullt slott sammen med sin vakre kone dronning Amfitrite. Han ønsker å gi henne noen sjeldne perler, og for å finne dem må han dra langt avgårde til Det svarte hav. Kong Neptun tar med seg to sverdfisker som er tjenerne hans, og på reisen til Det svarte hav har de mange spennende opplevelser. De treffer blant annet den morsomme blekkspruten Octopus, skumle sjødyr og etterhvert kong Neptuns største fiende, Felix. Dette er en serie som er skrev…
Lydbok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Else Barratt-Due (forfatter), Terje Strømdahl (oppleser), Guttorm Guttormsen (annet), Guttorm Guttormsen (forfatter)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:16
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242132284
Kong Neptun er hersker over havet. Han bor i et praktfullt slott sammen med sin vakre kone dronning Amfitrite. Han ønsker å gi henne noen sjeldne perler, og for å finne dem må han dra langt avgårde til Det svarte hav. Kong Neptun tar med seg to sverdfisker som er tjenerne hans, og på reisen til Det svarte hav har de mange spennende opplevelser. De treffer blant annet den morsomme blekkspruten Octopus, skumle sjødyr og etterhvert kong Neptuns største fiende, Felix. Dette er en serie som er skrevet av Else Barratt-Due for Barnetimen for de minste, og som ble tildelt en pris på den nordiske radiofestivalen for barn og ungdom, Prix Nordica, i 1996.