La det snø (lydbok) av John Green, Maureen Jo
Legg til i ønskeliste
John Green (forfatter), Maureen Johnson (forfatter), Lauren Myracle (forfatter), Kikki Stormo (oppleser), Christoffer Staib (oppleser), Karin Okkenhaug Seim (oppleser)

La det snø lydbok

149,-
(0)
Tenk Love Actually. Tenk det beste amerikansk ungdomslitteratur har å by på. Tenk John Green! Jul, overveldende mengder snø, og tilsvarende mengder ekte romantikk. LA DET SNØ! Det er julaften, og et uvær med dårlig timing begraver innbyggerne i Gracetown i store mengder snø. Kaoset er et faktum. Én tapper sjel våger seg ut i uværet fra sitt strandede tog, og setter i gang en rad med hendelser som kommer til å forandre mange liv. De neste tre dagene tar en jente en risikabel snarvei med en ui…
Lydbok 149,- Ebok 69,-
Undertittel én jul, tre kjærlighetshistorier
Forfattere John Green (forfatter), Maureen Johnson (forfatter), Lauren Myracle (forfatter), Stian Omland (oversetter), Kikki Stormo (oppleser), Christoffer Staib (oppleser), Karin Okkenhaug Seim (oppleser)
Utgitt 12 oktober 2015
Lengde 7:26
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242162267
Tenk Love Actually. Tenk det beste amerikansk ungdomslitteratur har å by på. Tenk John Green! Jul, overveldende mengder snø, og tilsvarende mengder ekte romantikk. LA DET SNØ! Det er julaften, og et uvær med dårlig timing begraver innbyggerne i Gracetown i store mengder snø. Kaoset er et faktum. Én tapper sjel våger seg ut i uværet fra sitt strandede tog, og setter i gang en rad med hendelser som kommer til å forandre mange liv. De neste tre dagene tar en jente en risikabel snarvei med en uimotståelig fremmed, tre venner legger i vei for å vinne kappløpet til Waffle House, og skjebnen til en minigris havner i hendene på en elskovssyk barista. En trio av vår tids bestselgende forfattere - John Green, Maureen Johnson og Lauren Myracle - vekker julas magi til live i tre sammenvevde, morsomme, rørende og sjarmerende fortellinger om kjærlighet, romantikk og kyss som kommer til å ta pusten fra deg.