Lewisbrikkene (lydbok) av Peter May
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Peter May (forfatter), Sigurd Myhre (oppleser)

Lewisbrikkene (Fin Macleod #3) lydbok

159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
(1)
«Lewisbrikkene» er den tredje, avsluttende delen i Peter Mays Lewis-trilogi etter «Svarthuset» og «Lewismannen». Fin Macleod, nå sikkerhetssjef for en privat eiendom på Isle of Lewis, får i oppdrag å etterforske en bølge av ulovlig jakt på øya. Under etterforskningen gjenforenes Fin med Whistler Macaskill, en lokal krypskytter som var hans bestevenn i tenårene. Whistler har lenge båret på en hemmelighet, og når gjenforeningen plutselig tar en mørk, voldsom vending, innser Fin at sannheten vil …
159,- Veil. pris: 169,-Spar: 10,-
159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
Forfattere Peter May (forfatter), Ragnhild Aasland Sekne (oversetter), Sigurd Myhre (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 20 desember 2018
Lengde 10:20
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Serie Fin Macleod
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242180544
«Lewisbrikkene» er den tredje, avsluttende delen i Peter Mays Lewis-trilogi etter «Svarthuset» og «Lewismannen». Fin Macleod, nå sikkerhetssjef for en privat eiendom på Isle of Lewis, får i oppdrag å etterforske en bølge av ulovlig jakt på øya. Under etterforskningen gjenforenes Fin med Whistler Macaskill, en lokal krypskytter som var hans bestevenn i tenårene. Whistler har lenge båret på en hemmelighet, og når gjenforeningen plutselig tar en mørk, voldsom vending, innser Fin at sannheten vil være ødeleggende for øya.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Lewisbrikkene

Peter May skriver fantastisk. Alle de 3 bøkene er meget fin lesing, dog skal den første ha terningkast 6 mens de 2 siste havner på en god terningkast 5. Koste meg med denne trilogien.