Måneraketten (lydbok) av Ian Fleming
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ian Fleming (forfatter), Roger Opdal Paulsen (oppleser)

Måneraketten (James Bond 007 #3) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Skandalen slår ned i den eksklusive spilleklubben. Det spilles falskt! Den mistenkte er ingen ringere enn Sir Hugo Drax, finansfyrste, krigshelt og patriot. Han er mannen bak det gigantiske Moonraker-prosjektet, et rakettprogram som kan avgjøre hele den vestlige verdens skjebne. Skandalen får nye dimensjoner når James Bond avslører den uhyggelige sannheten om Hugo Drax og Moonraker. med livet som innsats setter Bond og hans vakre medhjelper alt inn på å stanse galskapen, som truer millioner av …
Lydbok 159,-
Forfattere Ian Fleming (forfatter), Ernst W. Poleszynski (oversetter), Ernst Poleszynski (oversetter), Roger Opdal Paulsen (oppleser)
Utgitt 7 mai 2021
Lengde 6:35
Sjangrer Krim, Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234701924

Andre har også kjøpt

Skandalen slår ned i den eksklusive spilleklubben. Det spilles falskt! Den mistenkte er ingen ringere enn Sir Hugo Drax, finansfyrste, krigshelt og patriot. Han er mannen bak det gigantiske Moonraker-prosjektet, et rakettprogram som kan avgjøre hele den vestlige verdens skjebne. Skandalen får nye dimensjoner når James Bond avslører den uhyggelige sannheten om Hugo Drax og Moonraker. med livet som innsats setter Bond og hans vakre medhjelper alt inn på å stanse galskapen, som truer millioner av mennesker med død og utslettelse.