Med hilsen fra Moskva (lydbok) av Ian Fleming
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Ian Fleming (forfatter), Roger Opdal Paulsen (oppleser)

Med hilsen fra Moskva (James Bond 007) lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
For å styrke moralen hos sine egne agenter, vil SMERSH ta livet av James Bond som hevn for de nederlagene han har utsatt organisasjonen for. Planen blir utarbeidet av blant annet Kronsteen og Rosa Klebb. Planen er å lure Bond til Istanbul. En vakker russisk pike ved navn Tatiana Romanova hevder hun er forelsket i Bond etter å ha sett et bilde av ham i en KGB-fil, og hvis hun får møte ham, vil hun overlevere kodemaskinen Spektor. Bond aner en felle, men drar til Istanbul for å møte henne. Der…
Lydbok 159,-
Forfattere Ian Fleming (forfatter), Ernst W. Poleszynski (oversetter), Ernst Poleszynski (oversetter), Roger Opdal Paulsen (oppleser)
Utgitt 21 juni 2021
Lengde 8:01
Sjangrer Krim, Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234701948

Andre har også kjøpt

For å styrke moralen hos sine egne agenter, vil SMERSH ta livet av James Bond som hevn for de nederlagene han har utsatt organisasjonen for. Planen blir utarbeidet av blant annet Kronsteen og Rosa Klebb. Planen er å lure Bond til Istanbul. En vakker russisk pike ved navn Tatiana Romanova hevder hun er forelsket i Bond etter å ha sett et bilde av ham i en KGB-fil, og hvis hun får møte ham, vil hun overlevere kodemaskinen Spektor. Bond aner en felle, men drar til Istanbul for å møte henne. Der får han hjelp av Darko Kerim, en tyrker med ansvaret for den britiske etterretningen i byen. Bond blir utsatt for flere mordforsøk, og finner Tatiana Romanova naken i hotellsengen sin samme kveld. Hun insisterer på å rømme neste dag med Orientekspressen etter at hun har stjålet Spektor. I Trieste kommer en agent fra MI6 på for å hjelpe til på den siste delen av reisen. Før det hadde Bey blitt drept av SMERSH. På vei videre, viser det seg at agenten er Red Grant, en SMERSH-agent som skal drepe Bond. Men etter en slåsskamp i togkupeen, er det Grant som må bøte med livet. Han skulle også drepe Tatiana, så Bond og hun går av i Dijon for så å komme seg videre til Paris derfra. I Paris konfronterer Bond Rosa Klebb på et hotellrom. Hun forsøker å sprenge Bond i lufta, og deretter å forgifte Bond med en giftig skospiss. Bond blir stukket, men René Mathis fra Deuxième Bureau ankommer i tide og overmanner Klebb slik at hun kan bli sendt til London. Bond overlever, men bare så vidt.