Nedtegnelser fra en talentfull popstjerne - N
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Rachel Renée Russell (forfatter), Silje Storstein (oppleser)

Nedtegnelser fra en talentfull popstjerne - NOT! ; Nedtegnelser fra en elegant isprinsesse - NOT! (Dustedagboka) lydbok

149,-
(3)
I Dustedagboka 3 skal det arrangeres talentkonkurranse på skolen til Nikki, og hun kan nesten ikke vente! Hun planlegger å vise nye moves på dansegulvet med bestevenninnene Chloe og Zoe. Men så får hun vite at den forferdelig irriterende og altfor populære MacKenzie også skal være med i konkurransen, og at hun planlegger å stjele rampelyset fra Nikki og vennene. Finnes det noen som helst slags mulighet for at en dust som Nikki kan nedkjempe skolens mest populære jente? I Dustedagboka 4…
Lydbok 149,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Rachel Renée Russell (forfatter), Kirsti Vogt (oversetter), Vera Micaelsen (oversetter), Silje Storstein (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 18 juni 2014
Lengde 5:45
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Serie Dustedagboka
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242161222
I Dustedagboka 3 skal det arrangeres talentkonkurranse på skolen til Nikki, og hun kan nesten ikke vente! Hun planlegger å vise nye moves på dansegulvet med bestevenninnene Chloe og Zoe. Men så får hun vite at den forferdelig irriterende og altfor populære MacKenzie også skal være med i konkurransen, og at hun planlegger å stjele rampelyset fra Nikki og vennene. Finnes det noen som helst slags mulighet for at en dust som Nikki kan nedkjempe skolens mest populære jente? I Dustedagboka 4 vil Nikki hjelpe sin store kjærlighet Brandon med å redde et lokalt hjem for mishandlede dyr. For å tjene penger til det edle formålet, melder hun seg på en kunstløpkonkurranse. Men selvsagt kommer MacKenzie bokstavelig talt på banen, og Nikki må som vanlig finne kreative løsninger. Nikki Maxwell er en fjortis man blir glad i. Bøkene i Dustedagboka-serien har til sammen solgt fem millioner i USA, og er en bestselger i mange av de 25 landene den er utkommet i.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering