Olivia Joules' hyperaktive fantasi (lydbok) a
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Helen Fielding (forfatter), Nina Elisabeth Mortvedt (oppleser), Nina Mortvedt (oppleser)

Olivia Joules' hyperaktive fantasi lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
Helen Fielding, forfatteren av suksessbøkene om Bridget Jones, har skrevet en sanseløst morsom thriller. Her møter vi Olivia Joules, en fryktløs og supersmart journalist som blir mesterspion. Olivia har reist verden rundt, hun snakker flere språk, hun kan spøke med utspekulerte kriminelle og ta innersvingen på massemordere. Men har hun rett i at den kjekke, farlige og mektige Pierre Ferramo - en fyr med ulastelig smak, eventyrlige rikdommer og en tvilsom fransk aksent - egentlig er superterrori…
Lydbok 159,-
Forfattere Helen Fielding (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter), Nina Elisabeth Mortvedt (oppleser), Nina Mortvedt (oppleser)
Utgitt 5 juli 2021
Lengde 9:10
Sjangrer Thrillere, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788234701962
Helen Fielding, forfatteren av suksessbøkene om Bridget Jones, har skrevet en sanseløst morsom thriller. Her møter vi Olivia Joules, en fryktløs og supersmart journalist som blir mesterspion. Olivia har reist verden rundt, hun snakker flere språk, hun kan spøke med utspekulerte kriminelle og ta innersvingen på massemordere. Men har hun rett i at den kjekke, farlige og mektige Pierre Ferramo - en fyr med ulastelig smak, eventyrlige rikdommer og en tvilsom fransk aksent - egentlig er superterroristen som truer hele den vestlige sivilisasjonen? Fra Miamis varme strender til Los Angeles, fra det krystallklare karibiske hav til den arabiske ørken kjemper Olivia mot terrorismen - bevæpnet med en hattenål, drepende slagferdighet og en helt spesiell BH.