Over brua (lydbok) av Lasse W. Fosshaug, Lass
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag

Over brua (F° #153) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Minnesund, 1998. Vennene til Jonas har dratt til storbyen for å studere, kjæresten Nina inkludert. Jonas er blitt værende i hjembygda for å jobbe på sagbruket. Han bor sammen med mora si, leier filmer på den lokale videosjappa og venter på telefoner fra Nina. En dag tar han ei jente i å stjele kontantkort fra bensinstasjonen. Magda er polsk og har jobbet svart på en av de store gårdene i nærheten, men ble satt på gata da det ikke var mer arbeid til henne. Siden har hun bodd aleine i ei anleggsb…
Lydbok 245,- Ebok 109,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Lasse W. Fosshaug (forfatter), Lasse Wardenær Fosshaug (forfatter), Lasse W. Fosshaug (oppleser), Lasse Wardenær Fosshaug (oppleser)
Forlag Flamme
Utgitt 31 desember 2017
Lengde 2:35
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Serie
Nummer i serie 153
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202563073

Andre har også kjøpt

Minnesund, 1998. Vennene til Jonas har dratt til storbyen for å studere, kjæresten Nina inkludert. Jonas er blitt værende i hjembygda for å jobbe på sagbruket. Han bor sammen med mora si, leier filmer på den lokale videosjappa og venter på telefoner fra Nina. En dag tar han ei jente i å stjele kontantkort fra bensinstasjonen. Magda er polsk og har jobbet svart på en av de store gårdene i nærheten, men ble satt på gata da det ikke var mer arbeid til henne. Siden har hun bodd aleine i ei anleggsbrakke. I likhet med Jonas har hun strandet på et sted hun egentlig ikke vil være, uten venner eller planer for framtida. Snart blir Jonas og Magda kjærester. Forholdet tilspisser de allerede kompliserte relasjonene mellom lokalbefolkningen og de polske gjestearbeiderne. Er det sant at polakkene stjeler fra sine norske arbeidsgivere? Eller har nordmennene seg selv å takke, når de lar polakkene bo og arbeide som dyr? Jonas blir trukket inn i et nett av løgner, sjalusi og fordommer, der ingen part har rene hender. Lasse W. Fosshaug er født i 1982. Over brua er debutromanen hans - ei fortelling om den gang fremmedfolk inntok den norske landsbygda i små russiske biler, om å elske noen sånn passe, om svart arbeid, tjuveri og annen faenskap.