Pinocchio (lydbok) av Carlo Collodi, Radiotea
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Carlo Collodi (forfatter), Radioteatret (forfatter)

Pinocchio lydbok

129,-
(0)
Lyver du, får du lang nese. Er du snill, blir du en ordentlig gutt, i hvert fall gjelder det for Pinocchio. Pinocchio er en av de store klassikerne, skrevet i Italia for over hundre år siden. Fortellingen er en blanding av eventyr og virkelighet, av magi og spenning og vil appellere til lyttere i alle aldre. Pinocchio er tredukken som så gjerne vil fortjene å bli til en levende menneskegutt. Men han er både ubetenksom og ulydig og kommer alltid opp i underlige og farlige eventyr. Hver gang…
Lydbok 129,-
Forfattere Carlo Collodi (forfatter), Klaus Hagerup (medforfatter), Radioteatret (forfatter), Guttorm Guttormsen (annet)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 1:37
Sjangrer 6-9 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242127235

Andre har også kjøpt

Lyver du, får du lang nese. Er du snill, blir du en ordentlig gutt, i hvert fall gjelder det for Pinocchio. Pinocchio er en av de store klassikerne, skrevet i Italia for over hundre år siden. Fortellingen er en blanding av eventyr og virkelighet, av magi og spenning og vil appellere til lyttere i alle aldre. Pinocchio er tredukken som så gjerne vil fortjene å bli til en levende menneskegutt. Men han er både ubetenksom og ulydig og kommer alltid opp i underlige og farlige eventyr. Hver gang han lyver, vokser nesen hans. Egentlig vil han være snill og lydig, gå på skolen og arbeide flittig. Faren hans, den snille Geppetto, feller mang en tåre over "sønnen" sin, men han vet godt at selv om Pinocchio er uskikkelig, så er han også både modig og varmhjertet. Og da går det bra - til slutt. Pinocchio er en vellykket og original blanding av eventyr og virkelighet, av magi og spenning og vil appellere til lesere i alle aldre. PINOCCHIO er en italiensk barnebokfigur som er blitt en verdensborger, ikke minst på grunn av Disneys klassiske tegnefilm. Carlo Collodi forteller en pedagogisk historie. Lyver du, vokser nesen din. Er du god og snill, får du belønning. Når Pinocchio til slutt er villig til å ofre alt for å hjelpe Geppetto, får han sitt høyeste ønske oppfylt. Han er ikke lenger tredukken Geppetto skar ut, han blir en ordentlig gutt, og Geppetto får sin etterlengtede sønn. I boken som kom ut i 1883, er Collodis pedagogiske prosjekt overtydelig. I dette hørespillet er det spenningen og Geppettos store kjærlighet til Pinocchio som blir det viktige. I Klaus Hagerups dramatisering og Stein Winges regi får alle de frodige og skumle figurene liv.