Puttes eventyr i blåbærskogen ; Nissene i hat
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Elsa Beskow (forfatter), Inger Gundersen (oppleser)

Puttes eventyr i blåbærskogen ; Nissene i hatten lydbok

69,-
(0)
Blåbærtur med futt og fart ! Putte drar ut i skogen for å plukke bær til morens fødselsdag. Men han finner ikke et eneste bær. Han blir så lei seg at det er like før tårene kommer. Da er det en liten gubbe som rører ved benet hans. Det er selveste Blåbærfar som ber ham være med inn i blåbærskogen hans. Med musikk, sang og rapping! Nissene i hatten er gjendiktet av Inger Hagerup. Dette er en engasjerende gjettebok. De tre barna bor sammen med moren sin i en gammel hatt ute på en holme. Så en d…
69,-
Forfattere Elsa Beskow (forfatter), Berit Bränne (oversetter), Inger Hagerup (oversetter), Inger Gundersen (oppleser), Inger Gundersen (annet)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 15 november 2007
Lengde 0:20
Sjangrer 3-6 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242132895
Blåbærtur med futt og fart ! Putte drar ut i skogen for å plukke bær til morens fødselsdag. Men han finner ikke et eneste bær. Han blir så lei seg at det er like før tårene kommer. Da er det en liten gubbe som rører ved benet hans. Det er selveste Blåbærfar som ber ham være med inn i blåbærskogen hans. Med musikk, sang og rapping! Nissene i hatten er gjendiktet av Inger Hagerup. Dette er en engasjerende gjettebok. De tre barna bor sammen med moren sin i en gammel hatt ute på en holme. Så en dag barna er alene heime, skjer det noe skrekkelig. Fortellingen er på rim, og barna gjetter rimordene. Natt rimer på hatt og tur på sur, men hva rimer på sneglefyr? Vampyr?