Seks historier (lydbok) av Matt Wesolowski
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Matt Wesolowski (forfatter), Bendik Østbye Johannessen (oppleser), Ivar Nergaard (oppleser), Espen Klouman Høiner (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Runa Eilertsen (oppleser), Espen Sandvik (oppleser), Haakon Strøm (oppleser), Kirsti Grundvig (oppleser), Erik Hivju (oppleser)

Seks historier lydbok

149,-
(0)
Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann? 1997. Scarclaw, et isolert høydedrag i Northumberland nordøst i England. Liket av den forsvunne tenåringen Tom Jeffries blir funnet i et myrlendt turområde. Dødsårsaken er ukjent og det blir fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Sannheten om hva som skjedde ute på den naturskjønne, men nifse heia ligger begravet i minnene til den sammensveisede vennegjengen som var med på den skjebnesvangre turen, og i de svevende vitneforklaringen…
149,-
Forfattere Matt Wesolowski (forfatter), Sverre Knudsen (oversetter), Bendik Østbye Johannessen (oppleser), Ivar Nergaard (oppleser), Espen Klouman Høiner (oppleser), Helge Winther-Larsen (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser), Runa Eilertsen (oppleser), Espen Sandvik (oppleser), Haakon Strøm (oppleser), Kirsti Grundvig (oppleser), Erik Hivju (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 24 august 2017
Lengde 8:16
Sjangrer Krim, Oversatt skjønnlitteratur , Krim, Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166166
Ett lik. Seks historier. Hvilken er sann? 1997. Scarclaw, et isolert høydedrag i Northumberland nordøst i England. Liket av den forsvunne tenåringen Tom Jeffries blir funnet i et myrlendt turområde. Dødsårsaken er ukjent og det blir fastslått å være en ulykke. Men ikke alle er overbevist. Sannheten om hva som skjedde ute på den naturskjønne, men nifse heia ligger begravet i minnene til den sammensveisede vennegjengen som var med på den skjebnesvangre turen, og i de svevende vitneforklaringene til et fåtall lokale innbyggere. 2017. Den myteomspunne gravejournalisten Scott King har gjort suksess med sine podcast-granskninger av kompliserte saker. Hans skjulte identitet har gjort ham til en kultfigur på Internett. I en serie på seks intervjuer forsøker King å forstå hvordan gruppedynamikken i tenåringsgjengen kan ha virket sammen med de uhyggelige sagnene om heia og forårsaket Jeffries' død. Hvert intervju avdekker nye perspektiver, og leseren tvinges til selv å avgjøre hvem som snakker sant og hvordan Tom Jeffries døde.