Sirkelen (lydbok) av Mats Strandberg, Sara B.
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Mats Strandberg (forfatter), Sara B. Elfgren (forfatter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Sirkelen (Engelsfors-trilogien #1) lydbok

288,- Veil. pris: 329,-Spar: 41,-
(0)
En svensk småby blir åstedet for en kamp mellom det onde og gode. Sirkelen byr på intens spenning, kjærlighet, magi, håpløse foreldre, lekser, død og vennskap. My So Called Life møter Buffy the Vampire Slayer i Twin Peaks. Eller kanskje Twilight i Fucking Åmål? Engelsfors. Vakkert navn, gudsforlatt sted. Omgitt av dype skoger der mennesker ofte går seg vill og forsvinner. Seks jenter har akkurat begynt på videregående. De har ingenting til felles; bortsett fra at de har selve ondskapen i hælene…
Lydbok 288,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Mats Strandberg (forfatter), Sara B. Elfgren (forfatter), Gry Brenna (oversetter), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Utgitt 5 februar 2012
Lengde 15:56
Sjanger 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker, Spenning
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242143648
En svensk småby blir åstedet for en kamp mellom det onde og gode. Sirkelen byr på intens spenning, kjærlighet, magi, håpløse foreldre, lekser, død og vennskap. My So Called Life møter Buffy the Vampire Slayer i Twin Peaks. Eller kanskje Twilight i Fucking Åmål? Engelsfors. Vakkert navn, gudsforlatt sted. Omgitt av dype skoger der mennesker ofte går seg vill og forsvinner. Seks jenter har akkurat begynt på videregående. De har ingenting til felles; bortsett fra at de har selve ondskapen i hælene. Nå tvinges de til å samarbeide for å overleve. En natt da månen på mystisk vis er farget rød, føres seks ungdommer til den nedlagte folkeparken. De vet ikke hvordan de er kommet dit, eller hvorfor de er der. Men uten hverandre kommer de ikke til å overleve.