Skatten på Sjørøverøya (lydbok) av Robert Lou
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Robert Louis Stevenson (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Skatten på Sjørøverøya lydbok

129,-
(0)
"Femten mann på en dau manns kiste, hei-hå og en flaske med rom, fanden tok resten, vi er de siste . . . " Heis det svarte flagget med hodeskalle og korslagte bein her kommer tidenes sjørøvereventyr for fulle seil og klingende spill, som ramsalt og kruttsterkt radioteater! Dette er historien om unge Jim Hawkins og hans fantastiske opplevelser, som startet den dagen den gamle kapteinen banket på døren til vertshuset "Admiral Benbow". Her er den blinde mannen, det sorte merke, den enbente sjøul…
Lydbok 129,- Ebok 99,-
Forfattere Robert Louis Stevenson (forfatter), John Scotney (medforfatter), Ragnar Hovland (oversetter), Åsmund Feidje (annet), NRK Radioteatret (forfatter)
Utgitt 15 november 2007
Lengde 2:16
Sjangrer 9-12 år, Barnebøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242130341

Andre har også kjøpt

"Femten mann på en dau manns kiste, hei-hå og en flaske med rom, fanden tok resten, vi er de siste . . . " Heis det svarte flagget med hodeskalle og korslagte bein her kommer tidenes sjørøvereventyr for fulle seil og klingende spill, som ramsalt og kruttsterkt radioteater! Dette er historien om unge Jim Hawkins og hans fantastiske opplevelser, som startet den dagen den gamle kapteinen banket på døren til vertshuset "Admiral Benbow". Her er den blinde mannen, det sorte merke, den enbente sjøulken, vågemot og svik, drabelige bataljer, flukt og fangenskap, og dristig seilas ut i ukjent hav på jakt etter piraten Flints skjulte skatt fortalt på en måte som har fengslet både unge og gamle i generasjoner.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Oppleser uten innlevelse

Dette var en skuffelse. En ting er at boken har gammeldags språk, men det er oppleseren helt uten innlevelse som ødelegger historien. Vi orker ikke høre denne ferdig i bilen og har nå kjøpt Radioteateret sin versjon istedet. 12-åringen kommenterte at oppleseren var helt uten entusiasme og innlevelse!