Søsterklokkene (lydbok) av Lars Mytting
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lars Mytting (forfatter), Kai Remlov (oppleser)

Søsterklokkene (Hekne #1) lydbok

350,- Veil. pris: 399,-Spar: 49,-
Så lenge folk kunne huske hadde Søsterklokkene ringt over det trange dalføret, med en klang så malmfull og kraftig at klokkeren ble døv etter bare tre messer. Klokkene ble støpt til minne om tvillingene Halfrid og Gunhild Hekne, som var sammenvokst fra hoftene og ned. Det hvilte alltid noe større over søstrene, som om de tilhørte en annen og mektigere verden, og en av billedvevene de lagde, ble sagt å vise fremtiden. I 1879 flytter en nyutdannet prest inn på prestegården, der nittenårige As…
Lydbok 350,- Ebok 139,-
Forfattere Lars Mytting (forfatter), Kai Remlov (oppleser)
Utgitt 24 august 2018
Lengde 12:13
Sjangrer Skjønnlitteratur, Romaner
Serie Hekne
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242168047

Andre har også kjøpt

Så lenge folk kunne huske hadde Søsterklokkene ringt over det trange dalføret, med en klang så malmfull og kraftig at klokkeren ble døv etter bare tre messer. Klokkene ble støpt til minne om tvillingene Halfrid og Gunhild Hekne, som var sammenvokst fra hoftene og ned. Det hvilte alltid noe større over søstrene, som om de tilhørte en annen og mektigere verden, og en av billedvevene de lagde, ble sagt å vise fremtiden. I 1879 flytter en nyutdannet prest inn på prestegården, der nittenårige Astrid fra Hekne gjør tjeneste. Fra Tyskland kommer en fremmed mann med vidløftige planer. Den gamle stavkirken som har huset klokkene går uvisse tider i møte, og snart utsettes bygda for brå skiftninger og ubøyelige viljer. «Søsterklokkene» er en rik fortelling om gammel tid som brytes mot nye ideer, om mørkt slit og solvarme steiner, om to kirkeklokker med overjordisk klang og evigheten som horisont.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Beste jeg har lest på lenge, gleder meg til oppfølgeren!

Veldig bra👍😎🤗

Helt utrolig bra!

Fantastiske skildringer av tid, mennesker og landskap. Kai Remlov er en av de beste opplesere.

god

Fantastisk bra

Meget bra

Flott bok!

Søsterklokkene var en soleklar høstfavoritt da jeg leste den. Mytting skriver godt og levende, og vi føler virkelig at vi er i Gudbrandsdalen i 1800-årene. Anbefales!

Veldig spennende og fin!

Søsterklokkene

Lars Mytting skriver jo fantastisk fint, og kapitlene er nesten symfonisk komponert. Igjen vises det hvor krevende det er å avslutte en god fortelling, og det lugger etter min mening for Mytting i avslutningen. Absolutt verdt å lese.