Stompa og vandrepokalen (lydbok) av Anthony B
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anthony Buckeridge (forfatter), Radioteatret NRK (oppleser), NRK Radioteatret (oppleser)

Stompa og vandrepokalen lydbok

69,-
(0)
Stompa er etter stor idrettsinnsats årets vinner av Langåsens vandrepokal. Den er hans for et år, men skal stå på biblioteket. Men tenk om noen stjeler den - eller enda verre - om det skjer før pokalen får hans navn inngravert! Som en fuglemor gjemmer han pokalen i sitt private rede, under dyna i senga. Da er pokalen borte for alle andre enn Stompa. Dette er nesten et tyveri av egen eiendom, og er selvfølgelig ulovlig - noe lektor Tørrdal slår hardt ned på. Den gode lektor Brandt redder situasj…
Lydbok 69,-
Forfattere Anthony Buckeridge (forfatter), Nils-Reinhardt Christensen (oversetter), Radioteatret NRK (oppleser), NRK Radioteatret (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 7 mai 2013
Lengde 0:29
Sjangrer
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242144904

Andre har også kjøpt

Stompa er etter stor idrettsinnsats årets vinner av Langåsens vandrepokal. Den er hans for et år, men skal stå på biblioteket. Men tenk om noen stjeler den - eller enda verre - om det skjer før pokalen får hans navn inngravert! Som en fuglemor gjemmer han pokalen i sitt private rede, under dyna i senga. Da er pokalen borte for alle andre enn Stompa. Dette er nesten et tyveri av egen eiendom, og er selvfølgelig ulovlig - noe lektor Tørrdal slår hardt ned på. Den gode lektor Brandt redder situasjonen, og pokalen vender tilbake til hylla på biblioteket. Fred hersker inntil Stompa og Bodø ser en fordekt person ankomme skolen. Det kan bare være en pokaltyv. Uansett er forviklingene i gang, og vi har en klassisk Stompa-episode.