Sykt normal (lydbok) av Martine Halvorsen
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Martine Halvorsen (forfatter), Geirr Johnsen (oppleser), Geirr Johnson (oppleser), Martine Halvorsen (oppleser)

Sykt normal lydbok

218,- Veil. pris: 249,-Spar: 31,-
(0)
«Hvorfor har jeg brukt så mye tid på å ikke ha det bra? Så mye tid på å tro at jeg ikke er flink nok, bra nok, sterk nok og fin nok. Perfekt nok.» «Sykt normal» er boken om ungdomstiden for ungdommen og ungdomsforeldre. Boken om livet bak døra til jenterommet og de smilende profilbildene på sosiale medier. Og om å tørre å være den man er. Men mest av alt er det en stemme som betrygger og sier: «det kommer til å gå bra». Dette er boken alle ungdommer bør lese - og ikke minst deres foreldre - for…
Lydbok 218,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Martine Halvorsen (forfatter), Geirr Johnsen (oppleser), Geirr Johnson (oppleser), Martine Halvorsen (oppleser)
Forlag Forlaget Nord
Utgitt 24 november 2018
Lengde 2:00
Sjangrer Helse, sex og samliv, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788293627531

Andre har også kjøpt

«Hvorfor har jeg brukt så mye tid på å ikke ha det bra? Så mye tid på å tro at jeg ikke er flink nok, bra nok, sterk nok og fin nok. Perfekt nok.» «Sykt normal» er boken om ungdomstiden for ungdommen og ungdomsforeldre. Boken om livet bak døra til jenterommet og de smilende profilbildene på sosiale medier. Og om å tørre å være den man er. Men mest av alt er det en stemme som betrygger og sier: «det kommer til å gå bra». Dette er boken alle ungdommer bør lese - og ikke minst deres foreldre - for å skjønne hva tenåringer går gjennom i en ny digital hverdag.