Syndsforlatelse (lydbok) av Yrsa Sigurðardótt
Legg til i ønskeliste
Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Gisken Armand (oppleser)

Syndsforlatelse (Huldar og Freyja #3) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(6)
Islands krimdronning er tilbake med ny bok - brutal og aktuell. En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept av gårde av en maskert person. Videoklipp der hun ber om tilgivelse blir sendt til vennene hennes fra snapchatkontoen hennes. Når hun endelig blir funnet, er kroppen hennes merket med et 2-tall. En tenåringsgutt møter samme skjebne noen dager senere, og igjen sendes klipp der han ber om nåde ut i sosiale medier. Liket hans b…
Lydbok 245,- Ebok 139,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Forfattere Yrsa Sigurðardóttir (forfatter), Yrsa Sigurdardóttir (forfatter), Oskar Vistdal (oversetter), Gisken Armand (oppleser)
Forlag Kagge
Utgitt 4 april 2018
Lengde 11:59
Sjangrer Krim, Krim, Skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur
Nummer i serie 3
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788248921929

Andre har også kjøpt

Islands krimdronning er tilbake med ny bok - brutal og aktuell. En tenåringsjente blir brutalt slått til døde på kinoen der hun jobber, og liket av henne blir slept av gårde av en maskert person. Videoklipp der hun ber om tilgivelse blir sendt til vennene hennes fra snapchatkontoen hennes. Når hun endelig blir funnet, er kroppen hennes merket med et 2-tall. En tenåringsgutt møter samme skjebne noen dager senere, og igjen sendes klipp der han ber om nåde ut i sosiale medier. Liket hans blir funnet merket med et 3-tall. Huldar blir involvert i etterforskningen, likeså barnepsykologen Freyja, som raskt mistenker at mordene er mobberelaterte - og at det handler om hevn. Spørsmålet er Freyja og Huldar har mulighet til å redde liv hvis de klarer å finne mønsteret i hevnerens plan. «Drivende spennende og høyaktuell thriller fra Nordens beste krimforfatter.» Ørjan Greiff Johnsen, Adressa.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

bra bok, men sluttet litt for brått