Terminal (lydbok) av Roderick Gordon, Brian W
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Roderick Gordon (forfatter), Brian Williams (forfatter), Trond Teigen (oppleser)

Terminal (Tunneler #6) lydbok

245,- Veil. pris: 279,-Spar: 34,-
(0)
Under gatene i London graver to tenåringsgutter seg ned til en spennende og ufattelig undergrunnsverden. De finner en hemmelig sivilisasjon som har ventet lenge på å bli befridd av en helt. Og jo dypere de to guttene graver seg ned, desto nærmere kommer de ondskapen som truer med å ødelegge den verdenen vi kjenner. Med Terminal settes det endelige punktumet for suksesserien. Styxene herjer over hele England og etterlater seg død og forferdelse overalt. Det ser ut som om det er umulig å stoppe d…
Lydbok 245,-
Forfattere Roderick Gordon (forfatter), Brian Williams (forfatter), Marius Middelthon (oversetter), Trond Teigen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 17 oktober 2020
Lengde 11:32
Sjangrer Fantasy, 12-15 år, Barnebøker, Ungdomsbøker
Serie Tunneler
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202615543
Under gatene i London graver to tenåringsgutter seg ned til en spennende og ufattelig undergrunnsverden. De finner en hemmelig sivilisasjon som har ventet lenge på å bli befridd av en helt. Og jo dypere de to guttene graver seg ned, desto nærmere kommer de ondskapen som truer med å ødelegge den verdenen vi kjenner. Med Terminal settes det endelige punktumet for suksesserien. Styxene herjer over hele England og etterlater seg død og forferdelse overalt. Det ser ut som om det er umulig å stoppe dem. Will og Elliot prøver så godt de kan. Fra et sted ingen visste fantes: Jordens indre.