Herskeren (lydbok) av Marianne Nelvik, Marian
Legg til i ønskeliste
Marianne Nelvik (forfatter), Marianne Engesbak Nelvik (forfatter), Marianne Nelvik (oppleser), Marianne Engesbak Nelvik (oppleser)

Herskeren (Thazarenes makt #1) lydbok

332,- Veil. pris: 379,-Spar: 47,-
(1)
Katja Belmon er blitt en del av troppen - magikerne som skal beskytte folket mot farene som truer utenfor bymurene. Der følger sorte øyne med fra skyggene. Portalene som leder til andre verdener, må for enhver pris ikke havne i fiendens klør, og Passasjen må voktes. Katja er en av de uinnvidde - de som ikke har tilgang til disse ukjente verdenene, der fare og spenning lokker. Troppens hverdag er diktert under et strikt regime, men ikke alle er laget for å følge regler. En dag får Katja en uvent…
Lydbok 332,- Ebok 179,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Marianne Nelvik (forfatter), Marianne Engesbak Nelvik (forfatter), Marianne Nelvik (oppleser), Marianne Engesbak Nelvik (oppleser)
Forlag Publica
Utgitt 31 januar 2022
Lengde 10:13
Sjanger Skjønnlitteratur, Fantasy, Fantasy, Romaner, 12-15 år, Barnebøker, Sci-fi og fantasy, Ungdomsbøker
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284161990
Katja Belmon er blitt en del av troppen - magikerne som skal beskytte folket mot farene som truer utenfor bymurene. Der følger sorte øyne med fra skyggene. Portalene som leder til andre verdener, må for enhver pris ikke havne i fiendens klør, og Passasjen må voktes. Katja er en av de uinnvidde - de som ikke har tilgang til disse ukjente verdenene, der fare og spenning lokker. Troppens hverdag er diktert under et strikt regime, men ikke alle er laget for å følge regler. En dag får Katja en uventet ordre, hun kastes ut i et ansvar hun ikke er klar for. Enda mindre klar er hun for virkeligheten som venter. Magiens kraft skal være en velsignelse, men viser seg også å være lunefull. Hva er egentlig rett og galt? Hvor går grensen mellom godt og ondt?
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Spennende! Godt fortalt med innlevelse.