Trash (lydbok) av Andy Mulligan
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Andy Mulligan (forfatter), Nils Jørgen Kaalstad (oppleser), Hedda Sandvig (oppleser)

Trash lydbok

129,-
(0)
"Trash" er en utrolig spennende og sterk historie om fattigdom, vennskap, håp og mot til å endre eget liv. Raphael bor på en søppeldynge. Hver dag vasser 14-åringen i søppel og leter etter ting han kan tjene litt penger på. En ulykkelig lykkedag blir livet hans snudd på hodet. Raphael finner noe veldig spesielt og veldig mystisk. Så mystisk at han bestemmer seg for å beholde det selv når politiet tilbyr en pen sum i finnerlønn. Men snart må Raphael og vennene hans, Gardo og Rat, løpe for livet…
129,-
Forfattere Andy Mulligan (forfatter), Sverre Knudsen (oversetter), Nils Jørgen Kaalstad (oppleser), Hedda Sandvig (oppleser)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 11 april 2011
Lengde 5:15
Sjangrer 12-15 år, Ungdomsbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242142665
"Trash" er en utrolig spennende og sterk historie om fattigdom, vennskap, håp og mot til å endre eget liv. Raphael bor på en søppeldynge. Hver dag vasser 14-åringen i søppel og leter etter ting han kan tjene litt penger på. En ulykkelig lykkedag blir livet hans snudd på hodet. Raphael finner noe veldig spesielt og veldig mystisk. Så mystisk at han bestemmer seg for å beholde det selv når politiet tilbyr en pen sum i finnerlønn. Men snart må Raphael og vennene hans, Gardo og Rat, løpe for livet. De må bruke all sin kløkt og mot for å holde seg unna sine forfølgere, og det er opp til de tre gateguttene å løse mysteriet og ordne opp i en forferdelig urett.