Tre søstre (lydbok) av Anton P. Tsjekhov, Ant
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Anton P. Tsjekhov (forfatter), Anton Tsjekhov (forfatter), Finn Ludt (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)

Tre søstre (En klassiker fra NRK Radioteatret) lydbok

129,-
(0)
Et hørespill om forfallet innen den privilegerte klassen i Russland og om søken etter meningen i den moderne verden. Søstrene Olga, Masja og Irina bor en russisk provinsby sammen med sin bror Andrej. Det er lite å ta seg til, søstrene finner livet meningsløst, og de kjeder seg. De lengter tilbake til tiden de bodde i Moskva, til den urbane livsstilen de førte der og dagdrømmer om å få reise tilbake dit. For dem er Moskva lykken og representerer det perfekte liv. Broren Andrej må pantsette søstr…
Lydbok 129,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Anton P. Tsjekhov (forfatter), Anton Tsjekhov (forfatter), Kjell Helgheim (oversetter), Finn Ludt (annet), Finn Ludt (forfatter), NRK Radioteatret (forfatter)
Utgitt 27 mars 2012
Lengde 2:11
Sjanger Skjønnlitteratur, Dramatikk, Romaner, Oversatt skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242143839
Et hørespill om forfallet innen den privilegerte klassen i Russland og om søken etter meningen i den moderne verden. Søstrene Olga, Masja og Irina bor en russisk provinsby sammen med sin bror Andrej. Det er lite å ta seg til, søstrene finner livet meningsløst, og de kjeder seg. De lengter tilbake til tiden de bodde i Moskva, til den urbane livsstilen de førte der og dagdrømmer om å få reise tilbake dit. For dem er Moskva lykken og representerer det perfekte liv. Broren Andrej må pantsette søstrenes hus for å dekke spillegjeld, og søstrene innser for alvor at de aldri vil komme til Moskva igjen.