Tutta (lydbok) av Suzann Pettersen, Arne Jørs
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Suzann Pettersen (forfatter), Arne Jørstad Riise (forfatter), Bjørge Stensbøl (forfatter), Ulrikke Døvigen (oppleser)

Tutta lydbok

393,- Veil. pris: 449,-Spar: 56,-
(0)
Suzann Petteren har ligget i tetsjiktet i en av verdens største individuelle idretter i 20 år. Nå forteller hun sin historie om matchene på internasjonalt toppnivå og om livet på og utenfor golfbanen. I en bok med driv og spenning kommer vi inn i hodet på en av våre aller største utøvere. En rå vinnerskalle som skilte seg ut på banen ved å vise temperament og følelser under og etter matchene. Hun skapte overskrifter internasjonalt da hun sa «FUCK IT» på amerikansk TV og etter den såkalte «gimme…
Lydbok 393,- Ebok 306,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager
Undertittel uten mot, ingen ære
Forfattere Suzann Pettersen (forfatter), Arne Jørstad Riise (forfatter), Bjørge Stensbøl (forfatter), Ulrikke Døvigen (oppleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 28 november 2020
Lengde 13:23
Sjangrer Biografier, Trening og fritid, Biografier, Helse, livsstil og fritid
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202700416

Andre har også kjøpt

Suzann Petteren har ligget i tetsjiktet i en av verdens største individuelle idretter i 20 år. Nå forteller hun sin historie om matchene på internasjonalt toppnivå og om livet på og utenfor golfbanen. I en bok med driv og spenning kommer vi inn i hodet på en av våre aller største utøvere. En rå vinnerskalle som skilte seg ut på banen ved å vise temperament og følelser under og etter matchene. Hun skapte overskrifter internasjonalt da hun sa «FUCK IT» på amerikansk TV og etter den såkalte «gimmegate», der hun ble beskyldt for dårlig sportsånd. Her kommer vi inn på mennesket bak overskriftene, og vi får hele historien om en helt spesiell utøver og en unik idrettskarriere.