Udyra ; Gaven (lydbok) av Stina Stoor
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Stina Stoor (forfatter), Stine Lovise Sandør Rakkenes (oppleser), Synne Marie Lillenes (oppleser)

Udyra ; Gaven lydbok

29,-
(0)
Stina Stoor er en av Sveriges nye forfatterstemmer, hennes noveller er kritikerrost og prisvinnende. Novellene er gitt ut i boken «Bli som folk» og utspiller seg i grensene mellom nåtid og fortid, barndom og voksenliv. Jenter som forsøker å bli fullendte, gutter må bli til menn. Og det gåtefulle med det hele. Stina Stoor forteller med en skarp detaljrikdom, med suggererende bilder fra bygdeliv som er i endring, og med en særegen ømhet for karakterene sine. Hun beveger seg på stier store forf…
29,-
Forfattere Stina Stoor (forfatter), Stine Lovise Sandør Rakkenes (oppleser), Synne Marie Lillenes (oppleser), Geir Pollen (oversetter)
Forlag Lydbokforl.
Utgitt 8 september 2017
Lengde 0:49
Sjangrer Annen skjønnlitteratur, Oversatt skjønnlitteratur , Skjønnlitteratur
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242166227
Stina Stoor er en av Sveriges nye forfatterstemmer, hennes noveller er kritikerrost og prisvinnende. Novellene er gitt ut i boken «Bli som folk» og utspiller seg i grensene mellom nåtid og fortid, barndom og voksenliv. Jenter som forsøker å bli fullendte, gutter må bli til menn. Og det gåtefulle med det hele. Stina Stoor forteller med en skarp detaljrikdom, med suggererende bilder fra bygdeliv som er i endring, og med en særegen ømhet for karakterene sine. Hun beveger seg på stier store forfattere før har trådd, men med en selvsikker ro og retning som tar oss til steder vi aldri før har vært.