Verden fram til i går (lydbok) av Jared Diamo
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Jared Diamond (forfatter), Christoffer Hag Maure (oppleser), Syntetisk tale (oppleser), Ukjent (oppleser)

Verden fram til i går lydbok

159,- Veil. pris: 179,-Spar: 20,-
(0)
"Fascinerende, klokt og utfordrende" - Stavanger Aftenblad De fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer. Men i nesten seks millioner år hadde menneskeheten ingen av disse tingene. Møtene med Amazonas-indianere eller urbolkningen på Ny-Guinea minner oss på at det ikke er lenger siden enn " "i går" " at vi alle var jegere og sankere, og at vi fortsatt lever i kropper som er bedre tilpasset steinalderen enn livet med iP…
Lydbok 159,- Ebok 159,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Story Prøv EBOK Story gratis i 14 dager
Undertittel hva vi kan lære av tradisjonelle samfunn
Forfattere Jared Diamond (forfatter), Alexander Leborg (oversetter), Christoffer Hag Maure (oppleser), Syntetisk tale (oppleser), Ukjent (oppleser)
Utgitt 21 desember 2020
Lengde 20:01
Sjangrer Politikk og samfunn, Fagbøker
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788284196275
"Fascinerende, klokt og utfordrende" - Stavanger Aftenblad De fleste av oss tar det moderne livet som en selvfølge, med våre flyreiser og mobiltelefoner, karrierevalg og slankekurer. Men i nesten seks millioner år hadde menneskeheten ingen av disse tingene. Møtene med Amazonas-indianere eller urbolkningen på Ny-Guinea minner oss på at det ikke er lenger siden enn " "i går" " at vi alle var jegere og sankere, og at vi fortsatt lever i kropper som er bedre tilpasset steinalderen enn livet med iPhone. Verden fram til i går gir en slående framstilling av menneskehetens fortid slik den artet seg i millioner av år. I sin mest personlige bok hittil viser Jared Diamond at dagens representanter for denne fortiden kan inspirere oss til å endre livene våre på en rekke områder, enten det gjelder helse, barneoppdragelse, eldreomsorg eller håndtering av risiko og konflikter.