Kaninjegeren (lydbok) av Lars Kepler
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Lars Kepler (forfatter), Haakon Strøm (innleser)

Kaninjegeren (Joona Linna #6) lydbok

399,-
TERNINGKAST 6 – Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten. Joona Linna har sittet to år i Kumla fengsel da han blir ført til et hemmelig møte. Politiet trenger hans hjelp for å stoppe den gåtefulle morderen Kaninjegeren. Den eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør. TV-kokken Rex Müller havner midt begivenhetenes sentrum. For første gang skal han ha ansvar for tenåringsønnen, Sammy. Men i stedet for tre rolige uker blir det en forferdelig kam…
Lydbok 399,- Ebok 249,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Lars Kepler (forfatter), Henning J. Gundersen (oversetter), Haakon Strøm (innleser)
Forlag Cappelen Damm
Utgitt 1 desember 2016
Lengde 16:23
Sjanger Krim
Serie Joona Linna
Nummer i serie 6
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788202528805
TERNINGKAST 6 – Sven Gjeruldsen, Tvedestrandsposten. Joona Linna har sittet to år i Kumla fengsel da han blir ført til et hemmelig møte. Politiet trenger hans hjelp for å stoppe den gåtefulle morderen Kaninjegeren. Den eneste koblingen mellom ofrene er at de alle hører et barn lese opp en regle om kaniner før de dør. TV-kokken Rex Müller havner midt begivenhetenes sentrum. For første gang skal han ha ansvar for tenåringsønnen, Sammy. Men i stedet for tre rolige uker blir det en forferdelig kamp på liv og død. Joona Linna og Saga Bauer er tvunget til å samarbeide i all hemmelighet for å stoppe Kaninjegeren før det er for sent.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Bra

Kjempe bra

Hele boken ett eneste kapittel

At alt var lest inn som ett kapittel gjorde det ganske «vanskelig» å høre på. Umulig å spole og finne fram uten å bruke mye tid. Om det har skjedd noe feil i nedlastningen for min del vet jeg ikke, men jeg betalte fullpris. Irriterende.