Skylden man bærer (lydbok) av Michael Hjorth
Legg til i ønskeliste
Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Ivar Nergaard (innleser)

Skylden man bærer (Sebastian Bergman #8) lydbok

169,- Veil. pris: 449,-Spar: 280,-
(3)
TERNINGKAST 5 - Tor Hammerø, Nettavisen. Hjorth & Rosenfeldt er tilbake med den åttende boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman og politifolkene på Riksmord, som hittil har solgt over sju millioner bøker og blitt oversatt til 34 språk. Riksmord-avsnittet står i fare for å bli nedlagt, etter at en av gruppens egne etterforskere ble arrestert for drap. Under et krisemøte om hvordan avdelingen kan reddes, blir det varslet om et nytt mord. En kvinne i sekstiårsalderen er funnet dre…
Lydbok 169,- Ebok 119,-

Andre har også kjøpt

Forfattere Michael Hjorth (forfatter), Hans Rosenfeldt (forfatter), Lene Stokseth (oversetter), Ivar Nergaard (innleser)
Forlag Aschehoug
Utgitt 31 oktober 2023
Lengde 10:46
Sjanger Krim
Nummer i serie 8
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788203451720
TERNINGKAST 5 - Tor Hammerø, Nettavisen. Hjorth & Rosenfeldt er tilbake med den åttende boken i serien om kriminalpsykologen Sebastian Bergman og politifolkene på Riksmord, som hittil har solgt over sju millioner bøker og blitt oversatt til 34 språk. Riksmord-avsnittet står i fare for å bli nedlagt, etter at en av gruppens egne etterforskere ble arrestert for drap. Under et krisemøte om hvordan avdelingen kan reddes, blir det varslet om et nytt mord. En kvinne i sekstiårsalderen er funnet drept på en grisegård utenfor Västerås- og det finnes spor som tyder på at drapet utført med nettopp Riksmord i tankene. Vanja Lithner som leder arbeidet, kaller inn de gjenstående medlemmene, blant dem sin biologiske far, den profilerte kriminalpsykologen Sebastian Bergman, som har bidratt til å løse en rekke saker. Bergman har sitt å stri med, også utenfor politihuset. Nylig døde Tim, en klient som også mistet et barn i tsunamien i 2004. Kan hende så Tim Sebastians datter Sabine i kaoset? Sabine ble aldri funnet, og nå vil Bergmann aldri få vite hva Tims hukommelse rommer fra de traumatiske timene. Men kanskje Tims datter Cathy husker noe? Etter farens død planlegger hun flytting til Australia. Rekker Sebastian å snakke med henne før hun flyr til andre siden av jorden? «Man kan vente seg solide doser spenning, med et frodig persongalleri (...) solid spenning (...) Du vil komme til å lese neste bok også.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5) «Hjorth og Rosenfeldt makter å holde på spenninga til siste side og overraskelsene står i kø. Noe forteller meg at det ikke er siste gang vi har hørt fra radarparet Hjorth og Rosenfeldt - eller Sebastian Bergman.» Tor Hammerø, Nettavisen (Terningkast 5) «Jeg satt klistret til boken, og savner en terning med 7 prikker, for bedre enn dette blir det rett og slett ikke!» Tine Sundal, Krimlitteratur.com (Terningkast 6) «Stilsikker krim, helstøpt til fingertuppene (...) bare å bøye seg i støvet for disse to svenske krimforfatterne som har skapt en avhengighet i krimmens anførselstegn.» Simen Ingemundsen, Randaberg 24 (Terningkast 6)
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering

Skylden vi bærer

Denne er en højdare :-)

Knallgod!!!

Da er det bare å håpe på at neste bok blir skrevet i en fei!