Den 5. bølgen (lydbok) av Rick Yancey
Legg til i ønskeliste Gratis utdrag
  • Sett i bokhyllen
  • Hør gratis utdrag
Rick Yancey (forfatter), Christoffer Staib (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)

Den 5. bølgen (Den 5. bølgen #1) lydbok

262,- Veil. pris: 299,-Spar: 37,-
(3)
"Enestående - denne må ingen gå glipp av under noen omstendigheter!" Entertainment Weekly Etter den 1. bølgen er det bare mørke igjen. Etter den 2., unnslipper bare de heldige. Og etter den 3. er det bare de uheldige som slipper unna. Etter den 4. bølgen er det bare én regel som gjelder: ikke stol på noen. Nå er den 5. bølgen i emning, og på en øde motorvei flykter Cassie fra Dem. Vesenene som bare ser menneskelige ut, og som streifer omkring i utkanten av byene og dreper alle de ser. De som …
Lydbok 262,-
eller Lytt gratis i appen med EBOK Premium Prøv EBOK Premium gratis i 14 dager

Andre har også kjøpt

Forfattere Rick Yancey (forfatter), Torleif Sjøgren-Erichsen (oversetter), Christoffer Staib (oppleser), Bodil Vidnes-Kopperud (oppleser)
Utgitt 7 april 2014
Lengde 12:23
Sjanger Ungdomsbøker
Nummer i serie 1
Språk Bokmål
Format mp3
DRM-beskyttelse Vannmerket
ISBN 9788242160737
"Enestående - denne må ingen gå glipp av under noen omstendigheter!" Entertainment Weekly Etter den 1. bølgen er det bare mørke igjen. Etter den 2., unnslipper bare de heldige. Og etter den 3. er det bare de uheldige som slipper unna. Etter den 4. bølgen er det bare én regel som gjelder: ikke stol på noen. Nå er den 5. bølgen i emning, og på en øde motorvei flykter Cassie fra Dem. Vesenene som bare ser menneskelige ut, og som streifer omkring i utkanten av byene og dreper alle de ser. De som har spredt de siste overlevende på Jorden for alle vinder. For å holde seg i live, må man være alene, tenker Cassie, men det er før hun møter Evan Walker. Den forførende og mystiske Evan Walker er kanskje Cassies eneste håp om å redde broren - og kanskje til og med seg selv. Men Cassie blir nødt til å velge: mellom tillit og fortvilelse, mellom trass og tiltro, mellom liv og død. Mellom å gi opp og konfrontere.
Betingelser for brukergenerert innhold Legg til din egen vurdering